Főoldal Hírek Elindult a jelentkezés az Entrepreneurship World Cup magyarországi elődöntőjére
Elindult a jelentkezés az Entrepreneurship World Cup magyarországi elődöntőjére

Elindult a jelentkezés az Entrepreneurship World Cup magyarországi elődöntőjére

0
0

Budapest, 2021. június 10. – Az Entrepreneurship World Cup egy több mint 100 országban meghirdetett vállalkozói verseny, de sokkal több egy hagyományos pitch versenynél. A legkülönbözőbb startupok mérethetik meg magukat hazai és globális színtéren, és szállhatnak versenybe az 1 millió dollár összdíjazású versenysorozaton. Az EWC hazai fordulója a Start House for Startups és a Startup Grind Budapest szervezésében valósul meg. A versenyre jelentkezőket különböző online workshopok, partner ajánlatok, valamint egy közösség várja, ami segíthet, hogy az adott ötlet vagy vállalkozás a következő szintre lépjen. Az EWC online platformjára történő regisztrációt követően, mindenki számára elérhetővé válnak a partnerek által felajánlott szolgáltatások és kedvezmények, olyan cégektől, mint a Google, Hubspot vagy a Stripe. A verseny mindenki számára nyitott, így a legkülönbözőbb hátterű és érettségi szakaszban lévő startupok jelentkezését várják a hazai fordulóra, ahol a jelentkezők igénybe vehetik az online platformon elérhető különböző edukációs tartalmakat is.

A beérkezett jelentkezések közül a szakértő zsűri segítségével kiválasztásra kerülnek a legígéretesebb projektek, akik az online elődöntő során lehetőséget kapnak, hogy prezentálják ötletüket, vállalkozásukat. A hazai elődöntő résztvevői értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, egyedi mentorálást, szakértői segítséget kaphatnak, valamint különböző akcelerátor programokba nyerhetnek felvételt.

A júliusban megrendezett elődöntőt követően a hazai forduló győztese részt vehet az EWC Accelerates programjában, és bekerülhet a top EWC 100 közé, ami pedig egyben egy lehetőség is, hogy magyar színekben megmérettesse magát az EWC Global Finals eseményén. A top 100 finalista novemberben Szaúd-Arábia fővárosába, Rijádba repül, ahol egy több napos exkluzív programsorozaton vehetnek részt, és a végső pitch versenyt követően itt kerül kihirdetésre az EWC Global idei győztese.

Az Entrepreneurship World Cup a Misk Global Forum, a Global Entrepreneurship Network és a Global Education and Leadership Foundation által életre hívott kezdeményezés, amin 2019-es indulása óta több mint 200 országból, közel 300.000 jelentkező vett részt. A versenyt 120 partner szervezet segíti évről évre, és több mint 100 befektetővel működik együtt.

A Start House for Startups és Startup Grind Budapest a hazai vállalkozói, startup és innovációs ökoszisztéma elkötelezett támogatóiként, hazai partnereivel karöltve azon dolgozik, hogy mindenki számára könnyen hozzáférhető legyen a vállalkozás és startup indításhoz és a növekedéshez szükséges tudásanyag, erőforrás és kapcsolatiháló. Ennek érdekében több nemzetközi és hazai szervezettel és branddel is együttműködnek, és várják soraikba azokat a cégeket, szervezeteket és intézményeket, akik szintén támogatandónak tartják a fenti kezdeményezést. További információk és jelentkezés: https://entrepreneurshipworldcup.com

Bővebb információ: e: [email protected]

m: +36 70 945 7175

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency