Főoldal Egyéb Shanghai Vásár 2019 – HUNGEXPO
Shanghai Vásár 2019 – HUNGEXPO

Shanghai Vásár 2019 – HUNGEXPO

0
0

Helyszín: 1101 Bp. Alberirsai út 10. HUNGEXPO D pavilon

Időpont: 2019. Augusztus 26-27.

Idén Budapesten, a Hungexpón rendezik a 8. Sanghaj Vásárt (Shanghai Fair), amely egyike a világ legnagyobb és legátfogóbb kiállításainak, és amely a kínai metropolisz legjelentősebb cégeit, vállalkozásait mutatja be. Az eseményt 2012 óta Kelet-Európa számos országában, köztük Albániában, Szerbiában, Szlovéniában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Beloruszban és Ukrajnában is megrendezték, és most először érkezik Budapestre.

Idén a FIVOSZ, mint társszervező jelenik meg az eseményen. Sok szeretettel várunk minden kedves tagunkat és érdeklődőt a rendezvényen!

A 8. Sanghaj Vásárt Budapesten, a Hungexpón (1101 Budapest Albertirsai út 10.) rendezik, augusztus 26–27. között. Kínai részről több kereskedelmi és diplomáciai szervezet vesz részt a kiállítás és vásár szervezésében.
Az esemény hivatalos honlapja: http://www.sailofshanghai.com

REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az esemény ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!

Több mint 110 kínai cég képviselői érkeznek Budapestre, hogy újabb üzleti lehetőségeket és kereskedelmi partnereket kutassanak fel. 3300 négyzetméteren több mint 170 kiállítói standon várják az érdeklődőket a helyi cégek és olyan nemzetközi szinten is ismert kínai vállalatok, mint a Warrior rubber shoes, a Daketang Teahouse, a Son Lu ShangLin, a GW Industry és mások.

Ruházati kiegészítők, fogyasztási cikkek, hifi- és elektronikai eszközök, kemikáliák, fémipari termékek, egészségügyi és orvosi eszközök szerepelnek a kínálatban. A szervezők a többi között B2B találkozókkal, termékbemutatókkal és kóstolókkal segítik az üzleti partnerek egymásra találását és a sikeres üzletkötéseket.

A B2b meeting alkalmával a vállalkozóknak lehetőségük van, hogy kínai cégek képviselőinek bemutassák magukat és vállalkozásukat, üzleteket kössenek, eszmét cseréljenek, inspirálódjanak.

Kérjük csak akkor jelentkezz, ha vállalkozásod tevékenysége kapcsolódik az adott ipar tevékenységéhez. Ez, az azonos tevékenységi körrel rendelkező cégek üzleti találkozója!

3 Üzleti találkozó közül lehet választani!

B2b meeting időpontok:
2019 Augusztus 27. kedd 11:30-12:00 – Textilipari cégek találkozója
2019 Augusztus 27. kedd 14:00-14:30 Árucikk-ipari cégek találkozója
2019 Augusztus 27. kedd 15:15-15:45 Orvosi berendezések és egészségügyi cégek találkozója

Specifikusan a B2B meetingek valamelyikére az alábbi linken lehet regisztrálni:

REGISZTRÁCIÓ B2B Kapcsolatépítésre

A Sanghaj Vásárra a nagyközönség számára a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A belépők egyben nyereményszelvények, amelyekkel a szerencsések értékes ajándékokat nyerhetnek.

A 8. Sanghaj Vásár nyitvatartása:
2019. augusztus 26-án hétfőn 15.00–18.30-ig
2019. augusztus 27-én kedden 9.30-16.30-ig tart nyitva.

Általános regisztráció látogatóként az alábbi linken lehetséges:
REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az esemény ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency