Főoldal Hírek SAVE THE DATE – FIVOSZ Rendezvények
SAVE THE DATE – FIVOSZ Rendezvények

SAVE THE DATE – FIVOSZ Rendezvények

0
0

Sok programot és újdonságot hoz a 2019-es év a FIVOSZ csapatának. Folyamatosan készülünk, hogy naprakész témákat, érdekes eseményeket szervezzünk Nektek, melyek időpontjait most megosztjuk veletek! Mielőtt elfelejtenéd, írd be már most a naptáradba és gyere el, hogy megismerhesd a többieket, tanulj, mindeközben pedig érezd nagyon jól magad!

Minden hónapban Budapesten az Elements Bárban tartunk FIVOSZ konferenciát tagjainknak, ahol a tagok megismerhetik egymást (hisz rengetegen csatlakoztak hozzánk az év elején). Minden este szakmai előadásokat, tréningeket tartunk elismert cégvezetők és szakemberek által, melyek során rengeteget gyarapodhatsz te magad és ezáltal vállalkozásod is!

Építs kapcsolatokat, szerezz új partnereket, köss milliós üzleteket, tanulj digitalizációról, módszerekről, üzletvezetésről és fejlesztésről. Oszd meg történeted, less el ötleteket, köss életre szóló barátságokat, egyszóval ÉLD ÁT A FIVOSZ ÉLMÉNYT!

A programok részleteiről hamarosan tájékoztatást adunk!

 

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency