Főoldal Hírek Mostantól együttműködik az OTP Bank és a FIVOSZ
Mostantól együttműködik az OTP Bank és a FIVOSZ

Mostantól együttműködik az OTP Bank és a FIVOSZ

0
0

Az OTP Csoport stratégiai célja, hogy Közép-Kelet-Európa legsikeresebb univerzális bankcsoportjává váljon. Sikereink titka, hogy a régióban található központunknak, a közel 70 éves tapasztalatnak és 18,5 milliós ügyfélbázisunknak köszönhetően jól értjük és kiszolgáljuk ügyfeleink igényeit, nyitottak vagyunk az innovációra.

Az OTP Bank elkötelezetten támogatja a hazai vállalkozások fejlődését, innovációját, mostantól a FIVOSZ partnereként. Számunkra fontos, hogy egy stabil kis- és középvállalati szektor működjön a hazai gazdaságban és az, hogy a FIVOSZ tagjaival, fiatal vállalkozókkal is hatékonyan tudjunk együttműködni.

A stabilan és kiszámíthatóan működő hitelintézetünk az elsők között van a digitalizáció tekintetében is. Számos olyan szolgáltatással rendelkezünk, amely egyedi a piacon, ilyen a vállalati szegmensben az online kártyaelfogadás, a digitális számlarendszer vagy a pénzügyi asszisztens. Az OTP Csoport már 10 országban van jelen, így hatékonyan tudja segíteni a cégek exportját, a külföldi kapcsolatok építését.

Forduljon hozzánk bizalommal, felkészült szakértőink a pénzügyi kihívásokra gyorsan és hatékonyan tudunk megoldást találni.

Kapcsolattartó:

Fabók György – Értékesítési senior szakértő

Tel.: +36-70-511-2340

e-mail: [email protected]

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency