Főoldal Hírek Miért sikertelen a legtöbb fiatal vállalkozó?
Miért sikertelen a legtöbb fiatal vállalkozó?
0

Miért sikertelen a legtöbb fiatal vállalkozó?

0
0

Fiatalként nem egyszerű vállalkozni, de nincsenek egyedül azok, akik az üzleti életben szeretnének érvényesülni. A legtöbb vállalkozó egyedül érzi magát és néha úgy érzi, „szélmalomharcot” vív. A FIVOSZ tagjai azonban tudják, egymást segítve egyszerűbb, a megoldás a közösségben rejlik. 

Vállalkozáshoz nem elég csupán egy jó ötlet, hanem számos más dolog is kell hozzá. Sokszor az a kérdés, hogyan fog új embereket megismerni, kinek tud értékesíteni? Hogyan hirdesse magát és egyáltalán kitől tud kérdezni, ha elakad? Az idén 10 éve működő FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) a legnagyobb fiatal vállalkozói közösség, aminek az egyik fő célja, hogy ne maradjon kérdés megválaszolatlanul. A fiatal generáció segítése érdekében mára a magyar GDP negyedét adó vállalatokkal működött együtt a szervezet, olyan neves partnerekkel, mint a Fornetti, a MOL, a Roland Divatház, a Mercedes-Benz, a Sziget, vagy éppen a Dumaszínház. Ambiciózus tagjaik között pedig neves márkákat építő fiatal vállalkozók is szerepelnek, például Papp András, a MANNA ABC alapítója.

A problémák elveszik a fiatalok kedvét

‘A napi problémák, a folyamatos üzleti nyomás láthatóan elveszi a fiatalok kedvét attól, hogy bármilyen vállalkozásba fogjanak. Sok fiatal nem mer vállalkozni, vagy anyagiak, vagy a szülőknél látott stressz miatt. Az is lehet, hogy nem kalkulálják bele a sikerhez vezető útba, hogy ahhoz, hogy elérjék a kívánt eredményeket, számos kudarcba fulladt ötlettel, kísérlettel kell megbirkózniuk. Egy-egy kudarcnál nem szabad megállni, hanem tanulni, építkezni kell belőle. Olyan nincs, hogy mindig minden összejön. Jó érzés azt látni, hogy tudunk olyan muníciót adni a fiataloknak, amely ahhoz szükséges, hogy bátrabban, lelkesebben vágjanak bele valami újba. Jó érzés útmutatónak lenni, inspirálni’ – mondta Papp András.

A MANNA ABC tulajdonosa a FIVOSZ fontos előnyének tartja, hogy tagként szakértők segítik a vállalkozás munkáját, tanácsadással, információkkal, amire egy kezdő cégnek szüksége lehet. FIVOSZ tagként a havi rendszerességgel megrendezésre kerülő rendezvényeken személyes kapcsolatot lehet építeni a többi vállalkozóval, a szakmai előadásokon pedig tanulni, fejlődni.Ez kell a sikeres növekedéshez

A FIVOSZ tagja a Tikkadt Szöcske, a magyar kóla megálmodója, Neumann-Bódi Edit, az Italműhely Kft. egyik vezetője is. „A FIVOSZ-szal egy rendezvény keretein belül ismerkedtünk meg. Azóta mi is tagok lettünk, részt vettünk több programon, érdekes emberekkel találkoztunk és beszélgettünk. Tapasztalatunk alapján azt látjuk, hogy jó keretet teremtenek a hozzánk hasonlóan gondolkodókkal való találkozáshoz. Ezekből az ismeretségekből pedig jönnek az újabb üzleti lehetőségek’ – mondta Neumann-Bódi Edit.

 A szövetség közel egy évtizedes tapasztalata alapján a fiatal vállalkozók közösségre vágynak, hogy inspirálódhassanak, fejlődésre, hogy sikeresen tudjanak tudás alapon építkezni és üzletre, hogy növelhessék cégeiket – melyet mind megtalálnak a FIVOSZ-ban. Részletes információk a www.fivosz.hu/tag weboldalon.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency