Főoldal Hírek MEGGYŐZÉSTECHNIKA workshop – 01.27. Lépj szintet fiatal vállalkozóként! – már csak 2 szabad hely
MEGGYŐZÉSTECHNIKA workshop – 01.27. Lépj szintet fiatal vállalkozóként! –  már csak 2 szabad hely
0

MEGGYŐZÉSTECHNIKA workshop – 01.27. Lépj szintet fiatal vállalkozóként! – már csak 2 szabad hely

0
0

Megtanulhatsz velünk olyan meggyőzési és (pozitív) manipulációs technikákat, mely által az üzleti, értékesítési tárgyalásaid sokkal eredményesebbé válnak, ezáltal igazán megtanulhatsz pénzt termelni cégedben 2017-ben.

Időpont: 2017. január 27. 9:00-18:00

Helyszín: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74. (Parkolás a környéken, fizetős övezetben lehetséges)

Már csak 2 szabad hely!

Előadó:

Újszászi Bogár László, Professzionális Tárgyaló
www.meggyozes.hu

A Budapesti Corvinus Egyetem tanára, a meggyőzés és befolyásolás technika a szakterülete, melyből Phd. disszertációt ír az ELTE – n.
Számos ismert nagy cég felkért oktatója: Michelin, Magyar Telekom, Aegon, MVM, Continental, RAVAK. Most Neked adja át a tudását, hogy az értékesítésed szárnyra kapjon!

 A Fiatal Vállalkozók Akadémiája WORKSHOPJÁN megtanulhatod, hogyan irányítsd az ügyfeled gondolatait, viselkedését, érzelmeit: 

Meggyőzés és befolyásolás technika az üzleti gyakorlatban

Cél: a tudományos technikák egyszerű felhasználása a résztvevők számára releváns gyakorlatokban, valamint a szolgáltatásuk megismertetése minél több résztvevővel. Másodlagos cél, nem csak technikákat akarok mutatni, meg akarom értetni az emberi döntés működését, mert amikor ezt megértik, akkor bármilyen szituációban tudják majd használni a tanultakat.

PROGRAM

Hogyan tudhatom mi jár az ügyfelem fejében? A gondolatolvasás tudományos háttere és üzleti gyakorlata 

Mire kell figyelnem, hogy észrevétlenül irányítsam a tárgyalófél gondolatit, érzelmeit, viselkedését – A befolyásolás technika üzleti gyakorlata

Tudatalatti befolyásolás technikák az üzleti életben 

Milyen hibákat követnek el az üzleti tárgyaláson a legtöbbször? – Esettanulmányok és következtetések

(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

 

Kiknek éri meg a legjobban? 
✔ Cégvezetőknek, akik profibbá szeretnék fejleszteni meggyőzési technikájukat (ügyfelek, alvállalkozók, alkalmazottak kapcsán).

✔ Vállalkozóknak, akik a közeljövőben profi cégvezetőkkel/multis felsővezetőkkel tárgyalnak és szeretnék, hogy egyenrangú félként kezeljék őket.
✔ Ügyvezetőknek, akik, ha leülnek valakivel tárgyalni, már a kezdetektől biztosak akarnak lenni abban, hogy elérik a céljukat.
✔ Értékesítőknek, értékesítési vezetőknek, akik az eladásokat szeretnék maximalizálni.

Garancia: 100% garanciát vállalunk arra, hogy vállalkozásod (legyen az pár fős, vagy 20-40 fős cég, eredményesebbé válik az itt hallott technikák által, ha alkalmazod azokat). Ha úgy érzed, hogy a workshop számodra nem adott semmit, akkor a kurzus végén jelezheted, és visszaadjuk a teljes részvételi díjat. 

MAX. 25 FŐ VEHET RÉSZT A WORKSHOPON, MÁR CSAK 4 SZABAD HELYÜNK MARADT!
Ameddig ezt látod, addig biztonsággal beregisztrálhatsz!

Már csak 2 szabad hely!


(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

  Jelentkezésért ide kattints! 

 
 

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2018 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency