Főoldal Nem kategorizált Logisztikai bizottság

Logisztikai bizottság

0
0

Cél

Célunk, hogy összefogjuk, és szakmailag támogassuk a logisztikával foglalkozó, vagy foglalkozni vágyó vállalkozó szellemű fiatalokat!

Szeretnénk, ha a már működő vállalatok erőforrásaik minél nagyobb részét a vevői értékteremtésre fordítanák, míg a jelenkorban létrejövő vállalkozások olyan folyamatokkal indulhassanak, melyek kiállják a 21. század szigorú piaci versenyét.

Együtt gondolkodás

A bizottság mindenkit szívesen lát soraiban, akik mindig azon gondolkodnak, hogy hogyan lehetne jobban, gyorsabban, magasabb minőségben elvégezni éppen aktuális feladatainkat, vagy egyszerűen csak nem szeretnek feleslegesen dolgozni. Továbbá azok is számíthatnak ránk, akik még csak most készülnek rálépni a folyamatos fejlődés végtelen ösvényére.

Elérhetőségek feltöltés alatt…

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency