Főoldal Aktuális Júniusi FIVOSZ Club Győrött – a modern kor vállalkozói

Júniusi FIVOSZ Club Győrött – a modern kor vállalkozói

0
0

 A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Győr-Moson-Sopron megyei szervezete FIVOSZ Clubra vár titeket június 14-én, pénteken. A clubot ezúttal is a győri Mobilis Interaktív Kiállító Házban rendezzük meg. Mostani rendezvényünk témája: “A Modern kor vállalkozói”. A délután vendége lesz Szórádi Bence a LED NAGYKER (JCQ Hungary Kft.) ügyvezetője, valamint Noll-Batek Frigyes az iSzervizPont ügyvezetője is. A program kapcsolatépítő Business Beer Party-val zárul.

A nyárinditó klubesemény azért is különleges, mert Ollári Gergely, a FIVOSZ Győr-Moson-Sopron megyei elnöke ekkor jelenti be, hogy Győrben is megalakul a FIVOSZ Női Bizottsága, amely vállalkozó és vállalkozói ambíciókkal rendelkező hölgyeknek kíván segítséget nyújtani. A program után Business Beer Partyra hívjuk vendégeinket. Egy korsó sör mellett mindenkinek lehetősége lesz kérdezni Szórádi Bencétől és Noll-Batek Frigyestől is. Ez a program remek lehetőséget kínál a kötetlen beszélgetés mellett arra, hogy új kapcsolatok szülessenek a fiatal vállalkozók között. Ráadásul te is bemutathatod ötleted, cégedet a megjelentek számára.

Rendezvény: FIVOSZ Club Győrött  ‘A modern kor vállalkozói’
Időpont: 2013. június 14. 17 óra
Helyszín: Mobilis Interaktív Kiállítási Központ (9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.)
Program: – Ollári Gergely, a FIVOSZ Győr-Moson-Sopron megyei elnökének köszöntője, a Női Bizottság bemutatás

– Beszélgetés Szórádi Bencével a LED NAGYKER (JCQ Hungary Kft.) ügyvezetőjével (http://www.lednagyker.hu)
– Beszélgetés Noll-Batek Frigyessel a  iSzervizPont ügyvezetőjével (http://iszervizpont.hu)
-Business Beer Party

A programon való részvétel díjtalan, viszont regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/15eHmP_2rWDApgPUtSuUgW8iN1US61Qu09pp2vEEH8ro/viewform

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency