Főoldal Aktuális FIVOSZ Club Kecskeméten

FIVOSZ Club Kecskeméten

0
0

 

A FIVOSZ szeretettel hív titeket júniusi FIVOSZ Clubjára Kecskemétre. A rendezvényen már sikeres vállalkozók mesélik el a saját történetüket a vállalkozási ambíciókkal rendelkező fiataloknak. Számtalan hasznos tapasztalatot tudnak átadni, amelyeknek értéke felbecsülhetetlen a mai világban. A club vendége lesz többek között Tonk Emil, az ÜzletiKlinika vezetője, nagysikerű előadó, a kommunikáció és az értékesítés szakértője, Poller Roland, az ProfitKlinika alapítója, valamint Szőcs Árpád a Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. értékesítési igazgatója.

Részletes program:

 

 

 

Tonk Emil – az ÜzletiKlinika vezetője, nagysikerű előadó, a kommunikáció és az értékesítés

 

 

 

Az előadás témája: A vevők lojalitási sora: az érdeklődők és az első vásárlók

Poller Roland – az ProfitKlinika alapítója, szakterülete a beszerzési és marketingtársulások.

 

Az előadás témája: Hogyan szövetkezz a konkurenciáddal, hogy közösen legyetek nagyobbak?

Szőcs Árpád – MAPI – Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. értékesítési igazgatója.

 

Az előadás témája: Uniós támogatások várható irányai 2014-20-ban: Induló és kisvállalkozások várható lehetőségei; Hogyan tudunk felkészülni az uniós támogatások igénybe vételére, gyakorlati tapasztalatok.

 

 

 

Rendezvény: FIVOSZ Club Kecskeméten

 

Időpont: június 24. (hétfő) 16:20

 

 

 

Helyszín: Kecskeméti Inkubátorház, 6000, Kecskemét Ipoly utca 1/A

A rendezvény díjtalan, azonban regisztrációhoz kötött! Amennyiben szeretnél részt venni, küldj egy értesítő e-mail a [email protected] címre. A levélbe kérjük, írd bele teljes nevedet, és részvételi szándékodat.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency