Főoldal Egyéb Hogyan védd meg vállalkozásod? – Megoldás az USA-ból!
Hogyan védd meg vállalkozásod? – Megoldás az USA-ból!

Hogyan védd meg vállalkozásod? – Megoldás az USA-ból!

0
0

A kibertér mindennapjaink meghatározó dimenziójává vált. Életünk minden szegmensére kihatással van, legyen szó gazdaságról, politikáról, kultúráról vagy akár a magánéletünk egyes elemeiről. Ezeknek a rendszereknek és szolgáltatásoknak a kiesése a nap bármely részében nemcsak, hogy komoly fennakadásokat okoz a mindennapokban, hanem ma már az anyagi károkon túl komoly veszélyt jelentenek az emberek életére is. A kibertér és az abban megvalósítandó biztonság így mindenki számára elemi érdek.

Egyenes az USA-ból hívtunk el az USA Nagykövetséggel közösen egy kiberbiztonsági szakembert FIVOSZ tagként Neked! Fontos a céged online biztonsága?
Akkor itt a helyed! MOST egyedülálló lehetőséget biztosítunk számodra, azonban a helyek limitáltak!

Kiberbiztonság a vállalati szférában! – Luke McNamara előadása

Helyszín: VOSZ – Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, Budapest, Hold u. 21, 1054     

Időpont: 2019. szeptember 12. 17:00

Luke McNamara a FireEye iSIGHT Intelligence fő elemzője, ahol a stratégiai és a kialakuló fenyegetések elemzésére összpontosít a vállalati kockázatok vizsgálatával, amelyeket a változó geopolitikai fejlemények és az új technológiák jelentenek. Mielőtt a FireEye felvásárolta, McNamara tanácsadóként dolgozott az iSIGHT Partnersnél, ahol támogatta az első cyberthreat intelligencia csoport létrehozását Ausztrália egyik legnagyobb bankjában.
McNamara évek óta kiberbiztonsági elemzőként is szolgált az iSIGHT Partnersnél, nyomon követve az állami és a magánszektorbeli vállalkozásokat célzó nemzetállami fenyegetési tevékenységeket. Mielőtt a kiberbiztonsági iparban dolgozott, McNamara több évet töltött a védelmi ágazat támogatásával, mint segélyhívó programok.

A helyek limitáltak max 16 fő vehet részt az előadáson! Természetesen az előadás nyelve angol, így fontos, hogy értsd az angol nyelvet!
A helyek limitáltsága miatt regisztrációd akkor érvényes, ha visszaigazoló e-mailt küldünk! Megértésed köszönjük!

Várunk szeretettel!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency