Főoldal Hírek Hatékony brandépítés a digitális korban
Hatékony brandépítés a digitális korban

Hatékony brandépítés a digitális korban

0
0

💡A digitális világ teljesen átalakítja az üzleti-, és brandépítési stratégiákat. A sikerhez elengedhetetlenül fontos, hogy lépést tartsunk a változásokkal és kihasználjuk az új lehetőségeket. Most te is első kézből szerezhetsz információt a legújabb trendekről és kaphatsz tippeket, hogyan lendítsd fel a Brandedet!💰
🎤 Műsorvezető: Vlasits Barbara, a Pécsi Nemzeti Színház színésznője
 
📋 Az esemény programja:
• 15.00 – 15.50 – Érkezés és regisztráció: Zárd a napot azzal, hogy új kapcsolatokat építesz és egy Viwa vitaminvíz mellett beszélgetsz más vállalkozókkal.
• 16.00 – 16.05 – Köszöntő – Mrázik Csaba – elnök, Baranya vármegye FIVOSZ
• 16.15 – 16.45 – Tánczos-Székely Gabriella (Cafe Frei – Head of Operation and Franchise): A Cafe Frei sikertörténetéről osztja meg velünk az üzleti brandépítés kulisszatitkait.
• 17.00 – 17.30 – Hevesi László (OTP Bank – Szenior Márkamenedzsment tanácsadó): Az OTP Bank szakértője elárulja, hogyan lehet erős márkává építeni egy bankot és hogyan alkalmazkodnak a digitális kihívásokhoz.
• 17.45 – 18.15 – Szabó Levente és Szabó Lehel Szilveszter (TrollFoci – tulajdonosok): A TrollFoci képes volt egy egyszerű ötletből egy sikeres online brandet teremteni. Hogyan? Erről lesz szó.
• 18.30 – 19.00 – Az Önzetlenség Körforgása: Karitatív tevékenységek és közösségi felelősségvállalás – kerekasztal beszélgetés (Résztvevők: dr. Csizmadia Péter, Hajós István, Mrázik Csaba): Ismerd meg, hogyan lehet összekapcsolni a karitatív tevékenységeket és a brandépítést.
• 19.10 – 19.20 – „Tombola” – Nyerj fantasztikus ajándékokat! Minden résztvevő saját névjegykártyáját dobhatja egy kihelyezett edénybe, és mi ezekből sorsoljuk ki a nyereményeket.
• 19.20 – 22.00 – Networking – Építs kapcsolatokat és ossz meg ötleteket az est folyamán. Lesz lehetőséged kötetlenül beszélgetni az előadókkal és a többi résztvevővel is.
 
Belépőd tartalmazza:
✅ egy welcome drinket (opcionálisan alkoholos vagy mentes
✅ a teljes program ideje alatt alkoholmentes italokat
✅ harapnivalót
✅ pezsgőkóstolást
✅ a tombolahúzáson való részvételt, ahol értékes nyeremények várnak
✅ networking részvételt

💰 Belépő: 5.000 Ft + Áfa

🎁 Nyerj ajándékokat! Minden regisztrált részt vesz egy izgalmas tombolán, ahol értékes ajándékokat nyerhetsz.🍀
☝🏻Ez az esemény kiváló lehetőség arra, hogy inspiráló beszélgetéseken, tapasztalt előadók segítségével mélyülj el a brandépítés titkaiban, és bővítsd üzleti kapcsolataidat.

📲A digitális korban a brandépítés kihívásokkal teli, de veled együtt megtanulhatjuk a sikeres stratégiát.🏆

Nézzük meg együtt, hogyan teremtheted meg a sikeres márkád digitális jelenlétét és növelheted vállalkozásod sikerét! 🚀
Ne hagyhatod ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Regisztrálj most, mivel a helyek limitáltak:
Ne maradj le a brandépítés mesterművészetéről szóló izgalmas eseményről! 🎉

Mindenkit szeretettel várunk!
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency