Főoldal Hírek Hatalmi játszmák a cégvezetésében – lépj szintet vállalkozóként! – november 3.
Hatalmi játszmák a cégvezetésében – lépj szintet vállalkozóként! – november 3.
0

Hatalmi játszmák a cégvezetésében – lépj szintet vállalkozóként! – november 3.

0
0

Ha megvan az elképzelésed, hogy mit, miért, hogyan és kikkel akarsz megvalósítani, cselekedj, hogy elérd a célodat, ehhez mutatjuk meg a hogyant!

Időpont: 2016. november 3. 9:00-16:00

Helyszín: Budapest

Előadó:

11733475_39c71a7d0bd4abc5bccff8229d9adaaa_m-2

Zentai Gábor

Az elmúlt több mint két évtizedben autóipari beszállítói iparban, multinacionális és magyar iparvállalatokat, (jelentős, barna és zöldmezős beruházásokat megvalósítva), vezetett.
4 fős cégből épített több száz fős vállalatot, pontosan tudja, hogy egy bizonyos szinten megrekedt cégnél mi a kulcs a szintet lépéshez.
Tapasztalatait felhasználva etikus vállalkozási ismereteket tanít, 17-21 éves korosztály számára a MICE alapítvány szervezésében.

A hazai ipari kultúra fejlesztése, nemzetközi elismertetése, valamint az ipari kutatás-fejlesztés újraszervezése terén végzett munkáját Eötvös-díjjal és a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével ismerték el.

 

 

 

A workshopon megtanulod a hatalmat a vállalkozás különböző területein, melyeket már másnap alkalmazhatsz céged működése kapcsán:
Hatalom önmagam felett
Hatalom a munkatársak felett
Hatalom a szervezet felettHatalom az információk felett

Zentai Gábor. „Visszatekintve akár multinacionális vállalatnál eltöltött időszakomra, A legszebb feladatot pedig a rendelkezésre álló személyi állomány alkalmassá tétele, képzése – a vállalat, ill. egyéni sikerességük érdekében jelentette.”

Október 25-ig: 24 900 Ft + ÁFA helyett 19 900 Ft + ÁFA EARLY BIRD kedvezmény
(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

Megmutatjuk, hogyan válhatsz ilyen vezetővé:

Aki következetes, kiszámítható és tisztességes.
Aki kellő szociális érzékenységgel rendelkezik.
Aki nyilvánosságra hozza elképzeléseit, meghatározza a cselekvés irányát, módszerét.
Aki, a környezet hatásait elemezve kész a folyamatos változtatásra.
Akinek meg van a bátorsága és képessége, hogy az elhatározottakat átvigye a gyakorlatba.
Megmutatjuk, hogyan találsz olyan munkatársakat, akik a cégedet építik veled együtt:

Aki folyamatos képzés kertében bővíti ismereteit,
Jellemzi az együttműködésre való készség,
Az egyszerűségre való törekvés,
Az elkötelezettség,
Igényesség.
Október 25-ig: 24 900 Ft + ÁFA helyett 19 900 Ft + ÁFA EARLY BIRD kedvezmény
(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

Garancia: 100% garanciát vállalunk arra, hogy vállalkozásod (legyen az pár fős, vagy 20-40 fős cég, sikeresebbé válik az itt hallott technikák által, ha alkalmazod azokat). Ha úgy érzed, hogy a kurzus számodra nem adott semmit, akkor a kurzus végén jelezheted, és visszaadjuk a teljes részvételi díjat.

Jelentkezésért ide kattints!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency