Főoldal Tagtol FIVOSZ tag: Phi Kozmetikum – Természetesen szép vagy – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
FIVOSZ tag: Phi Kozmetikum – Természetesen szép vagy – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
0

FIVOSZ tag: Phi Kozmetikum – Természetesen szép vagy – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

0
0

„Harmóniában a természettel” ezzel a mottóval indította el natúrkozmetikum márkáját Phi Kozmetikum névvel, a 3 gyermekes fiatal anyuka Rácz Marianna. Tökéletes megtestesítője annak a filozófiának, amit kézzel készített natúrkozmetikumai is sugallnak: ‘Természetesen szép vagy.’

Krémek készítésével akkor kezdtem foglalkozni, amikor a legkisebb fiam makacs ekcémájával szembesültem. Mindenképp szelíd gyógymódokhoz akartam nyúlni és mivel húszas éveim elején természetgyógyásznak tanultam, tudásom megvolt hozzá. Gyógynövényekből, gyógyító olajokból megálmodtam egy krémet, ami szépen lehúzta a gyulladást a kisfiam bőréről. Ez volt az első. Elkapott a gépszíj, egyre több és több krémet kevertem. Nagy boldogsággal töltött el, amikor sorra kaptam a pozitív visszajelzéseket.

Legjobb barátnőm, ma már kolléganőm, (nem mellesleg ő a Phi kozmetikum menedzsere, dizájnere, mindenese, Ő öltözteti gyönyörű „ruhába” a krémeket) bátorított a teljes karrierváltásra. Rendezvényszervező az eredeti szakmám, de a gyerekek mellett töltött évek alatt rájöttem, hogy valami egész mást szeretnék csinálni. Elvégeztem egy natúrkozmetikum-készítő akadémiát.
Ez egy komoly szakma, ami pontosságot, precizitást, szaktudást igényel. Kémiában is toppon kell lenni. Komoly számításokat kell végezni, mérni, számolni kell. Még így is, hogy minden termék parabén-mentes, SLS-mentes, nincs benne  szintetikus tartósítószer, illatanyag, illetve kőolajszármazék.

Nagyon sokan azt gondolják, hogy natúrkozmetikumokat készíteni olyan, mint összedobni egy ebédet. Pedig nem. Ezt nem lehet elbohóckodni. Ez az alkotási folyamat száraz, de szükséges, rendkívül fontos része. Nagyon kell figyelni az arányokra, mert a természetes anyagokra is igaz, hogy ami kicsiben orvosság, az nem megfelelő mértékben árthat. Az iskola befejezése után társammal megtettük a hivatalos lépéseket a nagyobb közönség felé és kiléptünk a piacra. Kicsik vagyunk, manufaktúra vagyunk. Ez azt jelenti, hogy nagy odafigyeléssel, kézzel alkotunk minden egyes krémet. Aki már próbálta a Phi termékeket, csak megerősített abban, hogy a kézzel elkészített krémeknek „lelkük van”.Odafigyelés van bennük, törődés van bennük. Legtöbbször azt is tudom, hogy kinek készülnek. A lélekre szintúgy hatnak, mint a testre. Az összes termékben egytől egyig benne van minden tudásunk, határtalan szeretetünk és tiszteletünk a szakma iránt, a természet iránt és leginkább az emberek iránt, akik használják a kencéinket. 

Egyelőre a fő cél a webes értékesítés, de terveink közt szerepel, hogy egyre több helyen megtaláljanak minket azok, akik nyitottak a természetes szépségápolás iránt.

Phi Kozmetikum
Rácz Marianna
Email: [email protected]
Tel: +36302442552
Web: http://www.phikozmetikum.hu

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency