Főoldal Tagtol FIVOSZ tag: Hunbow a biztonságos íjcsata – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
0

FIVOSZ tag: Hunbow a biztonságos íjcsata – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

0
0

Emlékszel még gyermekkorodra, amikor először vettél kezedbe íjat. Az íjászat őseink óta belénk van kódolva. Egyszerűen jó, de veszélyes, hiszen fegyvernek számít. Ma már mindenre van megoldás, így a teljesen biztonságos íjcsatára is.

Akinek eddig megmutattuk és kipróbálta a HunBow biztonságos íjcsatát, egyszerűen rákattant, és csak játszott, játszott volna egész kifulladásig. Ezt a felpörgető élményt szeretnénk átadni most nektek! A képernyők előtt szocializálódott társadalomban, ma már nagyon kevés alkalommal élhetünk át hasonlót. Az érzés, nem leírható, vagy elmagyarázható. Egyszerűen át kell élni a pillanatot.

Miért is ajánljuk csapatépítésre a Hunbow-t?

Hunbow-csomag tartalmazza: 

Játékhoz szükséges terület: A játék teljes biztonsággal játszható egy 20 m x 30 m füves területen.


Garancia: Biztosak vagyunk játékunk sikerében és népszerűségében, ezért minden alkalom mellé, ÉLMÉNYGARANCIÁT adunk, ami azt jelenti, hogy ha a résztvevő játékosok elégedetlenségüket fejezik ki, akkor teljes összeget visszatérítjük a cég részére.

Foglalás: Amennyiben játékunk elnyerte tetszését, úgy egy személyes egyeztetéshez hívják: Borsós Tibort a 06-20-917-0575-ös telefonszámon!
E-mail:[email protected]
Web: www.hunbow.hu

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency