Főoldal Tagtol FIVOSZ tag: Go Digital Kft. – marketing felsőfokon – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
0

FIVOSZ tag: Go Digital Kft. – marketing felsőfokon – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

0
0

A világ legnagyobb marketing tanácsadó hálózatának a WSI-nak a magyarországi partnereként megkezdte működését a Go Digital Kft. A kanadai székhelyű világcéget, megy több mint 80 országban tevékenykedik, 1994-ben hozták létre a mindenki számára elérhető internettel egy időben. 

Az elmúlt több mint 20 évben a WSI (We Simplify the Internet) sikeresen vezette keresztül a vállalkozásokat az internet korszakának legelső napjain. Az iparágat megrendítő, alapjaiban átalakító, napjaink globális cégeinek megszületéséhez is (Google, Facebook stb.), alkalmazkodva folyamatos változásaihoz segíti a vállalkozásokat a Föld számos pontján a digitális világban való helytállásra.

Cégünk ezt a 20 évnyi tudást és tapasztalatot, valamint a digitális marketing világában elérhető legjobb megoldásokat alkalmazza a magyar piacon. A hazánkban jelen lévő vállalkozások számára korszerű digitális technológiát biztosítunk, digitális jelenlétet és forgalmat építünk, nyereséges ügyfeleket és vásárlókat generálunk, amely célok elérééhez teljesítmény vezérelt értékesítési és marketing megoldásokat kínálunk. Ezek megvalósításában a WSI 80 ország piacait kiszolgáló partneri/beszállítói hálózata áll mögöttünk, és a hazai piacot és üzleti világot rendkívül jól ismerő marketing szakemberek.

A Go Digital Kft. olyan megoldásokat kínál, amelyek a digitális marketing különböző csatornáival beazonosítja a potenciális ügyfeleket,  majd azokból vásárlókat csinál. A digitális marketing teljes spektrumát alkalmazzuk az ügyfeleink érdekében, mint például: web stratégia kidolgozása és megvalósítása, online hirdetések (PPC), a kereső optimalizálás (SEO), mobil megoldások, a közösségi média (social media) alkalmazása, marketing tartalomfejlesztés (content marketing), értékesítési folyamatok és tréningek, marketingautomatizálás.

Mint kizárólagos WSI magyarországi partner, a Go Digital Kft. ügyvezető/társalapítójaként ezt a nemzetközi digitális tudást szeretném a FIVOSZ tagoknak kamatoztatni jövedelmező digitális jelenlét formájában.

Go Digital Kft.
Web: http://wsigrowbusiness.com
Kapcsolat: Erényi Bálint
Tel: +36304099966

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency