Főoldal Hírek FIVOSZ Sport Konferencia – SPORT ÉS VÁLLALKOZÁS! Több benne a közös, mint gondolnád – október 27.
FIVOSZ Sport Konferencia – SPORT ÉS VÁLLALKOZÁS! Több benne a közös, mint gondolnád – október 27.
0

FIVOSZ Sport Konferencia – SPORT ÉS VÁLLALKOZÁS! Több benne a közös, mint gondolnád – október 27.

0
0

Kíváncsi vagy mit tanulhatsz meg élsportolóktól és a sport területén sikeres vállalkozóktól? Hogyan ültetheted át a saját céged működésébe?

Benned is él a versenyszellem és eredményorientált vagy?

Szeretnéd egy élsportoló szemével látni a világot, az által pedig az üzletet?

Meg akarod tudni mi a győzelmük titka?
Akkor szeretettel várunk a FIVOSZ Sport Konferenciára a FIVOSZ Sport és életmód bizottsága (Békési Brigitta és Kovács Gergely) szervezésében.

Időpont: 2016 október 27. 17:30-20:30

Programok, felkért előadók:
17.30-18:00 Regisztráció

Az esemény fővédnöke: dr. Szabó Tünde – Sportért felelős államtitkár (felkérés alatt)

Megnyitó: Békési Brigitta a FIVOSZ Sport és életmód bizottságának elnöke

18:15-től Szenvedélyből nemzetközi karrier

Dr. Zopcsák László Phd,

IWI Nemzetközi Fitnesz Iskola alapítója, Real Madrid Egyetem oktatója és tudományos tanácsadója, American Council on Exercise (San Diego) – Stratégiai tanácsadó, EuropeActive (Brüsszel) – Industry Expert

Miért fontos, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz és hogyan tudsz belőle nemzetközi karriert kiépíteni?

18:45: Videóvetítés: Olimpiai sportolók és ismert sportéleti személyiségek válaszolnak ugyanarra a kérdésre: A sport múlt miben tudott segíteni jelen vállalkozásodban, illetve szerinted mik azok a kompetenciák, tulajdonságok, amik sportolóként hozzásegítettek a sikerhez és a vállalkozók számára is hasznos lehet?

19:00: Kerekasztal beszélgetés sportról, célokról, álmokról és a megvalósításról:

Szabó Norbert (aki átkajakozta az óceánt és ezzel bekerült a Guiness rekorderek közé)

Nyári Fruzsina (Fuss babakocsival mozgalom alapítója és vezetője)

Szabó Melinda (Többszörös IFBB fitness világbajnok,profi fitness versenyző)

Ilkó Péter (üzletemberből lett jógaoktató és az egészséges életmód nagykövete)

Kovács Gergely 100DTP edzésmódszer megalkotója, egészséges táplálkozás szakértő (Beautyrobic, PLM modellügynökség táplálkozási szakértője), nemzetközi blogger

19:30: A BIOTECH USA story

Lévai Bálint a BIOTECH USA ügyvezető igazgatója árulja el cégük példaértékű történetét

20:00: Kiss Virág (az Arnold Classic Europa 2x győztese, a prágai 2016-os amatőr olimpia bajnoka és hazánk egyik legnépszerűbb fitnesz és sportélet szakértője, aki évek óta a BioTechUSA szponzorált sportolója is. Közösségi oldalain közel százezren követik) – A sikerhez szükséges összetevők, a győzelemhez vezető út és a rajongói tábor kiépítésének titkairól fog beszélni.

Jelentkezésért IDE kattints!

Nem vagy FIVOSZ tag, de szívesen jönnél vendégként a FIVOSZ Sport Konferenciára? Válj taggá ide kattintva 2 perc alatt és gyere a FIVOSZ havi rendezvényeire, ahol ÜZLETET, FEJLŐDÉST, KÖZÖSSÉGET biztosítunk számodra!
Fotók a szeptemberi FIVOSZ Média Konferenciáról:

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency