Főoldal FIVOSZ FIVOSZ 2007-2013
0

FIVOSZ 2007-2013

0
0

“A ma fiatalja, a holnap meghatározó vállalkozója!”

Hazánk jövőképét az a vállalkozói-, cégvezetői réteg, és az a társadalmi és gazdasági hozzáállás alakítja, amelyet ezekben az években meghatározunk. Jelenleg folyamatosan szűkül Magyarország utánpótlása, azaz a KKV szektor. Hazánk erős gazdasági alapjait ezek a vállalkozások adják, ezért kiemelten fontos, közös célunk a fiatal vállalkozók segítése.

Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

Szövetségünk a holnap meghatározó vállalkozóinak nevelésével Magyarország stabil gazdasági jövőképét építi. Nem csak iránymutatást adunk a fiataloknak, hanem lehetőségeket és megoldásokat a vállalkozásuk erősödéséhez. Hazánk és a világ más országainak partnerszervezeteivel összefogva a KKV szektor helyzetén, a gazdasági környezeten is célunk javítani, hogy könyebben és sikeresebben vállalkozhasson minden 18 és 40 év közötti fiatal.

A Fiatal Vállalkozók Országos szövetsége (FIVOSZ) 5 teljes éve működő szervezet. Célkitűzése a fiatal vállalkozók segítése, nevelése, az ország gazdasági jövőjének építése.

FIVOSZ tagság

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének tagjai főként 18 és 40 év közötti, tudatos fiatalok, akik sikeres vállalkozók, vagy komoly vállalatok döntéshozói. 2012-ben több, mint 250 új, aktív taggal büszkélkedhetünk. Rendezvényeink által ebben az évben két-háromszor annyi olyan fiatalnak nyújthattunk támaszt, akik a nehéz körülmények ellenére is a vállalkozásban keresik a lehetőségeiket. A FIVOSZ európai eszméi több tízezer fiatal vállalkozóhoz jutottak el 2012-ben, akik közül egyre többen fordulnak szövetségünkhöz szakmai segítségért, mentorálásért, üzleti kapcsolatokért, vagy néhány biztató szóért.

A szövetség alapítása:
2007. december 6.

2012 végére 15 megyében működik helyi FIVOSZ bizottság:

Baranya megye
Bács-Kiskun megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Csongrád megye
Fejér megye
Győr-Moson-Sopron megye
Hajdú-Bihar megye
Heves megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Pest megye
Somogy megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Veszprém megye
Zala megye

2012.december 6-ai adatok

FIVOSZ rendezvények

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége egész évben mozgatja tagjait. 2012-ben összesen 178 rendezvényt szerveztünk vagy támogattunk az ország egész területén a FIVOSZ 15 megyéjében. Rendszeresen tartunk többek közt klubokat, vállalkozás- és kapcsolatépítő találkozókat, melyeken gyakran sikeres cégek döntéshozói és más partnereink adnak elő vállalkozást segítő témákban.

FIVOSZ Club és FIVOSZ Női Club:

(2012-ben összesen közel 30 ilyen rendezvényünk volt országszerte.)

Budapesti és vidéki Club rendezvényeinken egy sikeres fiatal- vagy már befutott, neves  vállalkozó ad elő a tagok számára. Az interaktív előadást követően kötetlen beszélgetés, tapasztalatcsere és kapcsolatépítés segíti a FIVOSZ tagjait. A FIVOSZ női Clubokat kifejezetten a fiatal hölgy vállalkozók számára rendezzük.

FIVOSZ Business Beer Party:

(2012-ben összesen 47 Business Beer Partyt tartottunk.)

Laza hangulatú, szórakozással egybekötött üzleti kapcsolatépítő rendezvényeinket legalább havonta egyszer tartjuk.

FIVOSZ – Fiatal Vállalkozók Hete:

(2012-ben 48 különböző esemény köthető az egy hetes rendezvényhez.)

A szövetség legfontosabb eseménye a Global Entrepreneurship Week világmozgalom keretében minden évben megrendezésre kerülő országos rendezvény.

FIVOSZ hétvége: (2011-ben 3 FIVOSZ hétvégét szerveztünk.) Ezen esemény a FIVOSZ tagjai számára szervezett laza hangulatú hétvége, melynek célja az emberi és üzleti kapcsolatok elmélyítése. Ezeket gyakran külföldön tartjuk.

Fiatal Vállalkozók Hete 2012

A szövetség legnagyobb rendezvénye a Global Entrepreneurship Week világmozgalom keretében megrendezésre kerülő Fiatal Vállalkozók Hete, mely a hazai gazdasági utánpótlás nevelés kulcseseménye immár öt éve. 2012-ben több mint 5000 tudatos fiatal vett részt a 12 városban megrendezett 48 eseményen. 2012-es év előadói és partnerei a Magyar GDP 26,7%-át képviselő cégek voltak. A rendezvényt záró gálán átadásra került: „Az Év Fiatal Vállalkozója” Díj .

A szövetség legnagyobb rendezvénye a Global Entrepreneurship Week világmozgalom keretében megrendezésre kerülő Fiatal Vállalkozók Hete, mely a hazai gazdasági utánpótlás nevelés kulcseseménye immár öt éve. 2012-ben több mint 5000 tudatos fiatal vett részt a 12 városban megrendezett 48 eseményen. 2012-es év előadói és partnerei a Magyar GDP 26,7%-át képviselő cégek voltak. A rendezvényt záró gálán átadásra került: „Az Év Fiatal Vállalkozója” Díj .

Fiatal Vállalkozók Hete 2012

-72 brand
-137 elôadó
-82 támogató
-48 rendezvény
-25 kiállító
-12 város

A 2012-es Fiatal Vállalkozók Hete rendezvény sorozatunk alkalmával előadásukkal és partneri együttműködésükkel olyan cégek vezető képviselői járultak hozzá, mint:

Gonda Gábor a HP Magyarország, vezérigazgatója,
Palásti József Fornetti Kft., tulajdonos,
Gerendai Károly a Sziget Kft., ügyvezető igazgatója,
Balogh Levente a Szentkirályi Ásványvíz Kft., tulajdonosa,
Bocsárdi László a Siemens Zrt., SCM stratégiai igazgatója,
Prof. Dr. Cséfalvay Zoltán a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára,
Major György az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója,
Lendvai Ádám a Tesco Zrt, regionális kereskedelmi üzletág igazgatója,
Károlyi László a Legrand Magyarország Zrt. vezérigazgatója,
III. Klausz Ferenc a Telenor Magyarország, vezérigazgató-helyettese,
Cserpes István a Cserpes- sajtműhely és élelmiszeripari Kft, tulajdonosa.

2013 – Ismét a fiatalok éve

2013-ban is folytatjuk a 2012-ben megalapozott munkát. 15 stabil és aktív megyei bizottságainkkal az idei 178 után jövőre is rendezvényeket szervezünk országszerte a 18 és 40 év közötti vállalkozóknak. A legfőbb esemény természetesen ezúttal is a Fiatal Vállalkozók Hete lesz, mellyel 50-55.000 fiatalt fogunk elérni. Erős növekedési stratégiánkat követve aktív tagjaink létszámát megduplázzuk, így a rájuk számított több mint 60 milliárdos összbevétel 2013 végére reményeink szerint 100 milliárd körül lesz. Továbbfejlesztjük vállalkozásindítási termékünket a START-csomagot, mellyel 2012-ben is megannyi vállalkozás indulhatott el. Mindezek mellett bővítjük a Fiatal Vállalkozói Nagyköveti hálót, új képzési programokat indítunk, létrehozzuk, és tovább ösztönözzük mentori rendszerünket.

2013

• Tagjaink létszámát megduplázzuk.

• A FIVOSZ tagok 60 milliárdos

összbevételét az új tagokkal 100

milliárdra növeljük.

• Tovább fejlesztjük a FIVOSZ

nemzetközi kapcsolatait

• Újraindítjuk a FIVOSZ MENTOR

programot

• Kibôvítjük a Fiatal Vállalkozói

Nagyköveti Hálót

• Képzési programokat indítunk a

fiatal vállalkozóknak

• Újabb rendezvényeket rendszeresítünk

a tagjaink számára

Ebben az évben:

– Új szolgáltatásokkal bűvül a FIVOSZ szolgáltatás portfólió

– A FIVOSZ az ifjúsági vállalkozásfejlesztés nagykövetévé válik

– Nemzetközi piacokat nyitunk meg tagjaink számára

– Online piacterünkkel elindítjuk a FIVOSZ belső üzleti vonalát

– Az ifjúsági szektor legnagyobb közösségévé válunk

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency