Főoldal Egyéb Csatlakozz a Nemzeti Űrstratégia kialakításához! – Ajándék BusinessFlix hozzáférést adunk véleményedért!
Csatlakozz a Nemzeti Űrstratégia kialakításához! – Ajándék BusinessFlix hozzáférést adunk véleményedért!

Csatlakozz a Nemzeti Űrstratégia kialakításához! – Ajándék BusinessFlix hozzáférést adunk véleményedért!

0
0

Mondd el véleményed a kérdőívben és légy részese velünk a jövőnek!
Ajándék BusinessFlix hozzáférést adunk véleményedért!

KÉRDŐÍV


FIVOSZ Plusz


Hallgasd meg a FIVOSZ űrbizottságának podcastjét, hogy képbe kerülj a lehetőséggel, az űrkutatás helyzetével és megtudd, hogyan tudsz te is üzletileg bekapcsolódni az űriparba.


Elindult a FIVOSZ Űrbizottsága – Elnökével, Dr. Sárhegyi Istvánnal beszélgettünk

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency