Főoldal Egyéb A FIVOSZ lett a Cápák között TV műsor egyik szakmai partnere
A FIVOSZ lett a Cápák között TV műsor egyik szakmai partnere

A FIVOSZ lett a Cápák között TV műsor egyik szakmai partnere

0
0

Tisztelt Vállalkozók!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) szakmai partnerként jelenik meg a hazai vállalkozásokat felvonultató, üzleti showműsorban, a Cápák közöttben.

Az új évad április 27-én, 21 órától, hétfőként lesz látható az RTL Klub csatornáján tíz héten át. A műsorban ezúttal is elismert, magyar befektetők kockáztatják saját vagyonukat, azzal a céllal, hogy tehetséges, innovatív, jól felkészült hazai vállalkozásokba fektessenek be a nézők szeme láttára. Álláspontunk szerint, az üzleti tárgyalásokból és a befektetők rendkívüli megközelítéséből minden vállalkozó gyarapodhat, tanulhat, hogy olyan üzleti modelleket mutassanak be a jövőben, amelyek elnyerik a majdani befektetőik tetszését. A Cápák nem kizárólag anyagi, hanem mentori jelleggel, szellemi tőkét átadva is jelen vannak a vállalkozások életében.
Tanuljunk a sikeres, hazai befektetőktől és a leleményes, magyar vállalkozóktól!

Hamarosan indul a Cápák között, üzleti showműsor 2. évada, a FIVOSZ támogatásával!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency