Főoldal Egyéb Domain név 5 perc alatt?
Domain név 5 perc alatt?

Domain név 5 perc alatt?

0
0

Bemutatjuk egyik tagunk projectjét, a www.domain-név.hu oldalt, amin 5 perc alatt tudsz dommain nevet regisztrálni – online, egyszerűen, azonnal.

Manapság bármit csinálunk – legyen az egy project vagy egy új cég – elkerülhetetlen, hogy regisztráljunk hozzá egy domain nevet. Sőt, sokszor már a névválasztást is meghatározza, hogy „szabad-e a domain név”…

Egyre több olyan hely van, ahol domain nevet lehet regisztrálni, de nem sok oldalnál lehet a teljes folyamatot online végig vinni. Erre kínál megoldást a www.domain-név.hu oldal, ahol az elejétől a végéig teljesen papírmentesen megy a domain regisztráció folyamata.

Az egész megvan 5 perc alatt 🙂

És nemcsak .hu-s domain nevet lehet regisztrálni, hanem 583 féle végződés közül tudsz választani. Ezt a rendszert későbbiekben még kényelmesebb lesz használni, ugyanis az év végéig további fejlesztések várhatóak: a domain név megújítását chatboton keresztül meg lehet majd tenni, illetve nemsokára érkezik a mobilalkalmazás is, amin kereszül intézhetünk mindent: regisztrációt, beállításokat, megújításokat.

További információ: www.domain-név.hu


Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency