Főoldal Egyéb 2019-ben rekordszámban vettek részt a Fiatal Vállalkozók Hetén
2019-ben rekordszámban vettek részt a Fiatal Vállalkozók Hetén

2019-ben rekordszámban vettek részt a Fiatal Vállalkozók Hetén

0
0

Rekordszámú, több mint 12 ezer regisztrált vett részt országszerte a Fiatal Vállalkozók Hetén. Az üzleti és karrier show-t idén 6 vidéki városban és Budapesten, a Bálnában rendezte meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ). Az ingyenes programsorozaton ismert és sikeres vállalkozók, üzletemberek, állami szereplők előadásait és beszélgetéseit hallgathatták meg az érdeklődők. A Fiatal Vállakozók Hetének célja, hogy megfelelő ösztönzést és ötleteket találva gyorsabban tudjanak sikeressé válni a résztvevők.

A Fiatal Vállalkozók Hete történetének eddigi legsikeresebb eseménysorozata volt az idei. A FIVOSZ által már 12 évre megrendezett programon ezúttal több mint 12 ezer fiatal regisztrált, ami rekordnak mondható.
A Budapesti program a Bálnában indult a „Vállalkozz az Életre!” nappal. Színpadra lépett Kedves Ferenc üzletember, Langár Tamás, a Frei Café társtulajdonosa, de bemutatkozott a cukorkából milliárdossá lett Felföldi József is. A Sharing economy-ban rejlő lehetőségekre és a start-up világ kulissza titkaira is fény derült a Rendi.hu, az Oszkar.hu, és a Foxpost által, sőt a „Magyarok az űrből” szekcióban Farkas Bertalan űrhajós történetei és az űrben rejlő végtelen üzleti lehetőségek is feltárásra kerültek. A vállalkozó influencerek közül pedig Kulcsár Edina, Szabó András Csuti és Tomán Szabina és Kajdi Csaba segítettek, hogyan robbanhat be egy fiatal az Instán.

A másnapi budapesti program mottója: „Vállalkozz az Üzletre!” volt. A WizzAir történetéről a cég vezérigazgatója, Váradi József tartott előadást. Megismerhettük a Mogyi Kft sztoriját, valamint olyan évszázados magyar márkák történeteit is, mint a Gundel, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra vagy a Fővárosi Állatkert. Kiemelt szerepet kapott az innováció is: előadást tartott Dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, de a Continental és az Ericsson és az EMIKA Zrt. új oldalait is megismerhették a résztvevők. A pénz szerepébe és a pénzügyek világába pedig az OTP és a Mastercard vezette be a résztvevőket, sőt, a  Béres Gyógyszergyár és Oázis Kertészet új generációs vezetőitől megtudhattuk mik lehetnek a nehézségek és a siker-trükkök a céges generációváltás területén.
Az üzleti és karrier show-t idén 6 vidéki városban is nagy sikerrel rendezték meg. Szombathelyen, Szegeden, Miskolcon, Nyíregyházán, Zalaegerszegen és Győrben olyan cégek mutatkoztak be mint az E.ON, a Nyíregyházi Állatpark, a Századvég Kutató Intézet, a Naturtex kft, a ZOON, vagy a Panyolai Pálinka Zrt.

„Örömmel tölt el minket, hogy ekkora tömeget tudnak megmozgatni a rendezvényeink. Úgy hisszük, hogy hathatós segítséget tudunk a fiatalok kezébe adni azok által az ismert és elismert előadók által, akik vállalják, hogy ötleteikkel és ösztönzésükkel segítik sikeresebbé tenni a fiatalokat” – mondta dr. Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke.

Az eseményről készült további képekért IDE KATTINTS!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency