Főoldal Oldalsáv Beszállítói program
0

Beszállítói program

0
0

Bemutatjuk: FIVOSZ Beszállítói Program

Egyedülálló Beszállítói Program keretében kapnak lehetőséget három nagyvállalattól a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége tagjai – hangzott el a Fiatal Vállalkozók Hetét megnyitó sajtótájékoztatón.


A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2012-ben elindítja beszállítói programját, amely a hazai fiatal vállalkozói rétegnek hivatott lehetőséget adni a nagyvállalatok beszállítóivá válásához, valamint segíteni őket a nemzetközi terjeszkedésben.

Mivel több nagyvállalat felismerte, hogy a FIVOSZ tagjai értékközösséget és egy új szemléletmódot képviselnek a gazdaságban, ezért a partner nagyvállalatok lehetőséget biztosítanak a fiataloknak, hogy az általuk kiírt meghívásos tendereken részt vehessenek – esélyt nyitva ezzel a fejlődésre. A FIVOSZ a Tesco Global Zrt-vel, a VIDEOTON Zrt-vel és a SIGNAL Biztosítóval fogott össze, hogy a fiatal vállalkozókat segítse.


„Beszállítói stratégiánk szerves részeként, folyamatosan keressük azokat a hazai, jó minőségű termékeket gyártó kis- és középvállalkozásokat, amelyekkel hosszú távú, stabil partneri viszonyt alakíthatunk ki” – mondta el Lendvai Ádám, a Tesco Global Zrt.  Export és Regionális Kereskedelmi Üzletág igazgatója a sajtótájékoztatón.

„A FIVOSZ Beszállítói Program lehetőséget biztosít arra, hogy a fiatal vállalkozóknak bemutathassuk erőfeszítéseinket, valamint ők is megismerhessék a vállalatunk által kínált üzleti lehetőségeket. Célunk, hogy azok, akik kisvállalkozóként ma partnereinkké válnak, a közös munka eredményeként, hosszú távon országos beszállítókká fejlődhessenek, vagy a Tesco hálózatán belül export piacokra is eljuthassanak” – tette hozzá Lendvai. A november 12-18. között megrendezésre kerülő Fiatal Vállalkozók Hetén személyesen is alkalom nyílik további részleteket megtudni. Idén a hazai GDP 26%-át termelő vállalatok vezetői, topmenedzserei szolgálnak inspirációval és gyakorlati tanácsokkal kezdő vállalkozók számára, és inspirálják a diákokat céljaik megvalósítására az FVH eseményein. A világméretű összefogás rendezvényei egy héten át tartanak 125 országban, sok millió fiatalt mozgósítva, közel 40 ezer eseménnyel. Budapest mellett, itthon 12 nagyvárosban is szerveznek vállalkozói napokat.

Az ifjúsági vállalkozásfejlesztés fontos területté vált mára, melyben sok neves vállalat is részt vállal a rendezvény keretein kívül is, a Beszállítói Program másik partnere a Signal Biztosító szintén fontosnak tartja a fiatalok segítését:

„A SIGNAL Biztosító anyacége, a SIGNAL-IDUNA Konszern hagyományait követve elsősorban a kis- és középvállalkozások biztosítójaként pozícionálja magát a magyar piacon. Németországban a kézműves kamarákkal szorosan együttműködnek évtizedek óta. Ezt a sikertörténetet és hagyományt szeretnénk továbbvinni Magyarországon is a FIVOSZ  sikeres vállalkozásaival szoros együttműködésben. Vállalatunk a fiatal vállalkozások számára nem csak egyedülálló termékeket szeretne kínálni és stabil hátteret biztosítani felnövekedésükhöz, de egyben lehetőséget is adni nekik a bizonyításra és a megerősödésre a beszállítói programon keresztül.” – nyilatkozta dr. Kálózdi Tamás, a SIGNAL Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A beszállítói program együttműködő partnere továbbá egy olyan jelentős hazai vállalat is, amely az ipari forradalom idejétől kezdve jelen van a piacvezető cégek között. Lakatos Péter, a VIDEOTON Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Több alkalommal részt vettem már a FIVOSZ rendezvényein, mivel személyesen is fontosnak tartom a fiatalok segítését. A beszállítói program segítségével pedig esélyt biztosítunk számukra, hogy üzleti oldalról is bizonyítsanak, hiszen a mai világban nincsenek könnyű helyzetben a pályakezdők és fiatal vállalkozók.”

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency