Főoldal Hírek Bemutatkozik a Soda Republic
Bemutatkozik a Soda Republic
0

Bemutatkozik a Soda Republic

0
0

Sziasztok!

A Soda Republicot azért hoztam létre, hogy izgalmas kisüzemi szódaélményt nyújtsak, a már megszokott tömeggyártott üdítőitalok helyett. Majd egy év fejlesztés után, elkészült a Soda Rep első frissítője, az El Gringo Kola, ami láthatóan elég vagányra sikeredett és ugyan még „csak” néhány bisztróban és pubban lelhető fel, de egyértelműen elnyerte a fogyasztók tetszését. Hosszútávon, egy kreatív, lázadó, élményeket nyújtó, multikulturális vállalat felépítése a célom, aminek üzleti modellje, egyedi frissítők értékesítése.

Kedves Befektető,
Ahhoz hogy a Soda Republic el tudjon indulni a növekedés útján, külső tőke bevonására van szükség. Ezért kérlek, az alábbi linken, tekintsd meg a befektetők számára összeállított részletes bemutatkozó anyagot, és amennyiben felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot, a lejjebb látható elérhetőségek egyikén.
Befektetői anyag

Kedves Érdeklődő,
A vállalatot, ha ugyan külső segítséggel is, de egyedül viszem, ezért – természetesen részesedésért cserébe – szeretném megtalálni a „keménymagot”, azt a néhány társat, akikkel együtt felépítjük, sikerre visszük a Soda Republicot. Elsősorban Grafikust és Online Marketingest keresek, de ha csak szimplán szeretnél a csapat tagja lenni, és úgy gondolod tudásoddal, tapasztalatoddal hozzá tudsz járulni a sikerhez, akkor is keress kérlek az elérhetőségek egyikén.

Kontakt
Csányi Bálint, alapító
[email protected]
+36705163048

thesodarepublic.com
facebook.com/thesodarepublic

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency