Főoldal Hírek 05.25. Hogyan indíts gasztro üzletet? Gasztro Workshop
05.25. Hogyan indíts gasztro üzletet? Gasztro Workshop
0

05.25. Hogyan indíts gasztro üzletet? Gasztro Workshop

0
0

Gasztro vállalkozást indítanál? Kisüzemet hoznál létre? Nem tudod, hogyan írd meg egy gasztro üzlet üzleti tervét? Bevezetnéd gasztroüzleted a piacra?

Gyere el az egy napos FIVOSZ Gasztro Workshopra a Fiatal Vállalkozók Akadémiája keretében, segítünk megtenni az első lépéseket!

1 napos tréning a FIVOSZ Gasztro Bizottságának szervezésében, amit követően sokkal biztosabban és kisebb kockázattal indíthatod el gasztrobizniszed.

Előadók:

 Rétfalvi-Kurucz Alexandra – konyhatechnológus, üzletnyitási tanácsadó, a FIVOSZ Gasztro Bizottságának elnöke, FIVOSZ tag:

több 100 gasztro üzlet, étterem, bár, élelmiszer üzem elindításában működött közre egészen a tervezéstől az engedélyeztetésen, gép beszerzésen át a sikeres működtetésig. 

Oltványi Zsolt – A Mentes cukrászüzem társtulajdonosa, marketing tanácsadó, FIVOSZ tag:

kitanulta a marketing alapjait más vállalkozásban és úgy döntött, hogy gasztroüzemet indít. Megtalált egy piaci rést, a paleo kekszek és sütemények piacát, melyben rövid időn belül az ország egyik meghatározó vállalkozása lett.

Kis Zoltán, a Vendéglátás Menedzsment Kft. ügyvezető-tulajdonosa, FIVOSZ tag:

A vendéglátásban eltöltött 24 év alatt közel 50 vendéglátóhelyen és 6 országban gyarapította szakmai ismereteit séf-, üzletvezető-, illetve tulajdonosként. A vendéglátás majd’ minden szegmensében dolgozott már, a nagyüzemi konyháktól a kisebb és nagyobb éttermeken- és hoteleken át, egészen a 3 Michelin csillagos étteremig.

Időpont:

2017. május 25. csütörtök 9:00-17:00

Helyszín:

BUDAPEST (részleteket emailben küldjük)

Tematika:

09.00 – 10.30 START 
Üzletnyitás alapjai – Hibák, melyeket Te biztosan nem követsz el
Kötelező előírások, amin sokan elbuknak – Magyarországi jogszabályi háttér
Hogyan válasszak üzlethelyiséget? – Üzlethelyiség kiválasztásának szempontjai
Mi minden kell a működési engedélyhez? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)

10.30 – 11.00 Kávészünet és kötetlen kapcsolatépítés

11.00 – 12.00 ÜZLETI TERV, HOGY MINÉL HAMARABB NYERESÉGESSÉ VÁLJ
Sok kicsi sokra megy, mi az, amit kalkulálnod kell üzleti tervedben, ha gasztro bizniszt tervezel? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)

12. 00– 12.30 Ebédszünet

12.30 – 13.30 CÉGED A PIACON
Hogyan vezesd be vállalkozásodat a piacra? Gondolatok az online marketingről és egyéb trükkökről, ami által induló éttermed, streetfood helyed, bárod, szórakozóhelyed sokkal gyorsabban ismertségre tehet szert
(Oltványi Zsolt)

13.30 – 14.30 VENDÉGLÁTÁS MENEDZSMENT
A hatékony üzletszervezés alapjai – működési költségek, amikkel kalkulálnod kell.
Így találd meg és tartsd meg a munkaerőt – Mire számíthatsz a munkaerő toborzáskor? (Kis Zoltán)

14.30-15.00 Szünet kapcsolatépítéssel 

15.00 – 16.00 A HACCP RENDSZER ALAPJAI. MIRE SZÁMÍTS EGY HATÓSÁGI ELLENŐRZÉSEN? Mire figyelj oda az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatban, és mit várj el a munkatársaidtól? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)

16.00. – 17.00 SZEMÉLYRESZABOTT TANÁCSOK
A TE kérdéseid ideje.

CSAK 25 SZABAD HELY, NAPOKON BELÜL ZÁRJUK AZ EARLY BIRD JELENTKEZÉST

(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

Néhány FIVOSZ tag, azok közül, akiknek a FIVOSZ Gasztro Bizottsága segített az elindulásban:

Anjuna Ice Pops – a kézműves jégkrémes: https://www.facebook.com/AnjunaPops/

Hoppácska – a kalács újratöltve a Ráday utcában https://www.facebook.com/hoppacska.kalacs/?fref=ts

Mini-on a büféskocsi : https://www.facebook.com/Mini-ON-843526749108538/?fref=ts

A workshopon maximum 25 fő vehet részt.

(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

Garancia: 100% garanciát vállalunk arra, hogy vállalkozásod (legyen az pár fős, vagy 20-40 fős cég, sikeresebbé válik az itt hallott technikák által, ha alkalmazod azokat). Ha úgy érzed, hogy a kurzus számodra nem adott semmit, akkor a kurzus végén jelezheted, és visszaadjuk a teljes részvételi díjat. 

 

Jelentkezésért ide kattints!

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency