
Gasztro vállalkozást indítanál? Kisüzemet hoznál létre? Nem tudod, hogyan írd meg egy gasztro üzlet üzleti tervét? Bevezetnéd gasztroüzleted a piacra?
Gyere el az egy napos FIVOSZ Gasztro Workshopra a Fiatal Vállalkozók Akadémiája keretében, segítünk megtenni az első lépéseket!
1 napos tréning a FIVOSZ Gasztro Bizottságának szervezésében, amit követően sokkal biztosabban és kisebb kockázattal indíthatod el gasztrobizniszed.
Előadók:
Rétfalvi-Kurucz Alexandra – konyhatechnológus, üzletnyitási tanácsadó, a FIVOSZ Gasztro Bizottságának elnöke, FIVOSZ tag:
több 100 gasztro üzlet, étterem, bár, élelmiszer üzem elindításában működött közre egészen a tervezéstől az engedélyeztetésen, gép beszerzésen át a sikeres működtetésig.
Oltványi Zsolt – A Mentes cukrászüzem társtulajdonosa, marketing tanácsadó, FIVOSZ tag:
kitanulta a marketing alapjait más vállalkozásban és úgy döntött, hogy gasztroüzemet indít. Megtalált egy piaci rést, a paleo kekszek és sütemények piacát, melyben rövid időn belül az ország egyik meghatározó vállalkozása lett.
Kis Zoltán, a Vendéglátás Menedzsment Kft. ügyvezető-tulajdonosa, FIVOSZ tag:
A vendéglátásban eltöltött 24 év alatt közel 50 vendéglátóhelyen és 6 országban gyarapította szakmai ismereteit séf-, üzletvezető-, illetve tulajdonosként. A vendéglátás majd’ minden szegmensében dolgozott már, a nagyüzemi konyháktól a kisebb és nagyobb éttermeken- és hoteleken át, egészen a 3 Michelin csillagos étteremig.
Időpont:
2017. május 25. csütörtök 9:00-17:00
Helyszín:
Tematika:
Üzletnyitás alapjai – Hibák, melyeket Te biztosan nem követsz el
Kötelező előírások, amin sokan elbuknak – Magyarországi jogszabályi háttér
Hogyan válasszak üzlethelyiséget? – Üzlethelyiség kiválasztásának szempontjai
Mi minden kell a működési engedélyhez? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)
Sok kicsi sokra megy, mi az, amit kalkulálnod kell üzleti tervedben, ha gasztro bizniszt tervezel? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)
Hogyan vezesd be vállalkozásodat a piacra? Gondolatok az online marketingről és egyéb trükkökről, ami által induló éttermed, streetfood helyed, bárod, szórakozóhelyed sokkal gyorsabban ismertségre tehet szert
(Oltványi Zsolt)
A hatékony üzletszervezés alapjai – működési költségek, amikkel kalkulálnod kell.
Így találd meg és tartsd meg a munkaerőt – Mire számíthatsz a munkaerő toborzáskor? (Kis Zoltán)
A TE kérdéseid ideje.
CSAK 25 SZABAD HELY, NAPOKON BELÜL ZÁRJUK AZ EARLY BIRD JELENTKEZÉST
(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)
Néhány FIVOSZ tag, azok közül, akiknek a FIVOSZ Gasztro Bizottsága segített az elindulásban:
Anjuna Ice Pops – a kézműves jégkrémes: https://www.facebook.com/AnjunaPops/
Hoppácska – a kalács újratöltve a Ráday utcában https://www.facebook.com/hoppacska.kalacs/?fref=ts
Mini-on a büféskocsi : https://www.facebook.com/Mini-ON-843526749108538/?fref=ts
A workshopon maximum 25 fő vehet részt.
(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)
Garancia: 100% garanciát vállalunk arra, hogy vállalkozásod (legyen az pár fős, vagy 20-40 fős cég, sikeresebbé válik az itt hallott technikák által, ha alkalmazod azokat). Ha úgy érzed, hogy a kurzus számodra nem adott semmit, akkor a kurzus végén jelezheted, és visszaadjuk a teljes részvételi díjat.
Közelgő események
Sikeres Történetek – Avagy hogyan legyél vállalkozó
február 26 @ 16:30 - 20:30
Piacvezető akarsz lenni?
