Főoldal Egyéb Védd a szellemi tulajdont: közösen segít az SZTNH és a FIVOSZ
Védd a szellemi tulajdont: közösen segít az SZTNH és a FIVOSZ

Védd a szellemi tulajdont: közösen segít az SZTNH és a FIVOSZ

0
0

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a FIVOSZ együttműködést kötött, melynek célja, hogy a vállalkozók és fiatal vállalkozók üzletük szellemi termékeit, jogait, márkáit megfelelő módon védjék!

“A szellemi tulajdon rendkívüli versenyelőnyt jelent, mert óriási érték” – Pomázi Gyula, az SZTNH elnöke.


Védd meg szellemi tulajdonod!
Keresd a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalát ide kattintva!Szeretnéd levédeni márkád/szellemi tulajdonod?
Kattints ide és a FIVOSZ megküldei a lehetőségeket számodra!

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency