Főoldal Egyéb Új Tagunk a Profi Webdesign!
Új Tagunk a Profi Webdesign!

Új Tagunk a Profi Webdesign!

0
0

A Profi WebDesign csapatát olyan szakemberekből válogattuk össze, akiknek fontos amit csinálnak és szeretik is a szakmájukat. Magas szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk minden munkát a sajátjaként kezel, mindenkinek külön szerep jut a részfeladatok sokaságában. Nem végzünk tömegtermelést, így lehetünk igazán kreatívak és hatékonyak.

Miért válasszon minket?


Az elmúlt években rohamosan megnövekedett az igény a vállalkozások online jelenlétére, emiatt egyre komolyabb versenyhelyzet alakul ki. Nem elég csupán megjelenésben egyedinek lenni, hanem naprakésznek kell lenni tartalom szempontjából és ami a legfontosabb, funkcionálisan is.
Cégünk egyedülálló módon 30+ szolgáltatással igyekszik kielégíteni az egyre növekvő ügyféligényeket, mert számunkra kiemelkedő fontosságú, hogy hosszútávon és a webfejlesztés minden területén számíthassanak ránk.
Tudjuk, hogy nagyon nehéz megtalálni a megfelelő szakembereket, hiszen tele az internet „csináld magad” hirdetésekkel, illetve a „hobby weboldalkészítők” pénztárcabarát ajánlataikkal, de érdekes módon nekünk ez segített a legtöbbet. Az ügyfeleink nagy része egy, vagy több negatív tapasztalat után talált meg minket ajánlás, vagy internet segítségével és mi olyat nyújthattunk nekik, amire vártak, aminek végre örülhettek és a sajátjuknak érezhettek, nem utolsó sorban a forgalmuk is növekedésnek indult a segítségünkkel. Úgy gondoljuk referenciáink mennyisége és minősége sokat elárulhat munkánkról.

Reméljük hamarosan Önt is az ügyfeleink között láthatjuk!

Profi Webdesign honlapja és referenciái

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency