Főoldal Egyéb Új lehetőséget keresel? Akkor Rád vár a GP Consulting Kft. Y generációs közössége
Új lehetőséget keresel? Akkor Rád vár a GP Consulting Kft. Y generációs közössége

Új lehetőséget keresel? Akkor Rád vár a GP Consulting Kft. Y generációs közössége

0
0

A GP Consulting Kft elindította a GPC New Wave közösség néven futó programját arra a kihívásra reagálva, hogy a biztosítási szektorban dolgozók átlagéletkora igen magas, így szükség van a pályán a fiatalok megjelenésére.

Az 1990-es évek elején azok az akkor 20-30 éves tanácsadók indították el a biztosítási szektort egy intenzív növekedési pályán, akik ma sikeres tanácsadóként vagy vezetőként még mindig ezen a pályán vannak. A szakma elöregedett, ezért mára szükségessé vált a fiatalítás elindítása. Ma a pénzügyi tanácsadói pályára belépő fiatalok számára ez a lehetőség hosszú távú biztos megélhetést tud nyújtani.

100 milliárd Ft gazdát keres:  GPC New Wave

Az élet minden területén kiemelkedően fontos a fiatalok lendülete és elszántsága, akik számára az innovatív munkahely, a rugalmas és változatos munkavégzés, valamint a magas jövedelmi lehetőségek vonzóvá teszik ezt a szakmát.  A GP Consulting Kft., aki mára a magyar biztosításközvetítő szektor egyik piacvezető többes ügynök céggé vált, erre az igényre nyújt megoldást azzal, hogy elindította az Y generációs GPC New Wave közösséget.

A 2009-ben indított GPC Kft., mintegy 550 tanácsadóval és több mint 91 ezer ügyféllel rendelkező vállalat munkatársaik tapasztalatait és gyakorlatát felhasználva épít Y generációs fiatalokból értékesítési közösséget. A cég vezetése a fiatalok véleményére kiemelt hangsúlyt fektet, amikor a társaság jövőjét is meghatározó innovatív stratégiai döntéseket hoz.

Új lehetőség a fiatal vállalkozók előtt a pénzügyi szektorban

Kiemelkedően fontosnak tartjuk a fiatal vállalkozókkal való együttműködési lehetőségek feltárását, a FIVOSZ tagságával való együttműködést. Akár a már prosperáló, akár a még első lépéseiket megtevő vállalkozások vezetői, saját korosztályuk szakértőinek segítségével igazodhatnak el a biztosítás, befektetés, hitelezés világában.

A fiatalok körében egyre népszerűbb  GPC New Wave karrierlehetősége, mert itt sikeres és hiteles szakemberek adják a követendő működési mintát.

További információ:

GP Consulting Kft.

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency