Főoldal Kiemelt hírek TRUST ME projektzáró workshop
TRUST ME projektzáró workshop

TRUST ME projektzáró workshop

0
0

Ezúton tisztelettel meghívunk a 2018. február 22-én, csütörtökön, a Budapesti Gazdasági Egyetem Berzsenyi utcai épületében megrendezésre kerülő TRUST ME projektzáró workshopra.
Időpont: 2018. február 22. 14.00-17.00
Helyszín: BGE, 1087 Budapest, Berzsenyi utca 6.
A kkv szektor versenyképességének, a cégek túlélési esélyeinek növelése érdekében kiemelten fontos a szektor cégei számára hasznos képzések létrehozása. A tapasztalatok szerint a túlterhelt vezetők tréningek helyett inkább mentorokra vágynak. A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) közösen fejlesztett, kkv-kat célzó képzési programja a TRUST ME (TRaining for Unique Skills and Techniques for Mentoring). A 2018. első negyedévében záruló projekt fő célja egy nemzetközileg elismert (szak)képzés kidolgozása volt jövőbeni kkv-mentorok számára, akik az új tudással, ismeretanyaggal és szociális készségekkel képesek kkv-vezetőkkel – tulajdonosokkal folyamat-tanácsadóként együttműködni.
A több mint kétéves, nemzetközi partnerségben (francia, finn és román egyetemi, érdekképviseleti és vállalkozói partnerek bevonásával) megvalósult projekt záróeseménye kiváló alkalmat kínál az eredmények rövid bemutatásán túl a mentorálás és az egyéb fejlesztő és támogató szolgáltatások helyzetének bemutatására, értékelésére, valamint kerekasztalbeszélgetés keretében a nézetek és vélemények ütköztetésére a közönség bevonásával.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az online regisztráció az alábbi honlapon érhető el! 

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency