Főoldal Egyéb Tizenötmillió forint összdíjazású pályázat
Tizenötmillió forint összdíjazású pályázat

Tizenötmillió forint összdíjazású pályázat

0
0A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdeti a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjat, mellyel célja, hogy olyan kész innovációkat találjon és jutalmazzon, melyek a társadalmi jót, a felzárkózást segítik elő.

A Vodafone Digitális Díjjal a Vodafone Magyarország Alapítvány célja, hogy a digitalizáció nyújtotta előnyökből mindenki részesüljön, illetve kiemelt figyelmet fordítanak arra is, hogy a digitális innovatív megoldások környezeti szempontból hozzájáruljanak a fenntarthatósághoz. E gondolat mentén határozták meg a Vodafone Digitális Díj kategóriáit is.

A pályázatokat három, korunk kihívásaival összefüggő kategóriában – Digitális Esélyegyenlőség, Digitális Társadalom, Bolygónk és Fenntarthatóság – várják. A vállalat kiemelten várja az 5G technológiára épülő megoldásokat, melyek esetében akár ötletszintű projekttel is lehet pályázni. A Vodafone Digitális Díjra magánszemélyek és vállalkozások, köztük nonprofit szervezetek és startupok jelentkezését is várják.

Jelentkezési határidő: 2020. március 6.

Kategóriák

  • Digitális Esélyegyenlőség: ebben a kategóriában olyan digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek támogatják, segítik a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű csoportokat és pozitív irányban befolyásolják életüket.
  • Digitális Társadalom: ebben a kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek a teljes társadalom javát szolgálják, illetve valamilyen módon megkönnyítik a digitális eszközök használatát.
  • Bolygónk és Fenntarthatóság: ebben a kategóriában olyan innovatív megoldásokat keres a vállalat, amelyek hozzáadott értéket képviselnek a környezettudatosság szempontjából, fenntartható projektek és valamilyen módon kapcsolhatók a digitális társadalomhoz és az esélyegyenlőséghez.

Hogyan pályázhatsz?

1. Töltsd le a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat! (Lásd lent)
2. A jelentkezési lap segítségével mutasd be digitálisan innovatív megoldásodat.
3. A kitöltött jelentkezési lapot juttasd el nekünk 2020. március 6-ig a
[email protected] email címre.
4. A pályázatok közül a legjobbak shortlistre kerülnek. Ha a te pályázatod is
felkerült erre a listára, felvesszük veled a kapcsolatot!
5. Gyere el díjátadó gálánkra és tudd meg, hogy a nyertes(ek) között vagy-e!

Zsűri:

Dr. Solymár Károly Balázs (Infokommunikációért Felelős Helyettes Államtitkár, Innovációs és Technológiai Minisztérium, Infokommunikációért Felelős Államtitkárság): 2013 óta az Innovációs és Technológiai Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára. Szakmai irányítása alatt valósult meg a digitális gazdaság, a hazai információs társadalom fejlesztése, illetve a digitális infrastruktúra-fejlesztés. Közreműködésével továbbá olyan központi intézkedések valósultak meg, mint a Digitális Magyarország, amely keretében 2018-ig az ország teljes területén elérhető lesz a szupergyors internetkapcsolat. 2014-től az Antenna Hungária Zrt. igazgatóságának is tagja.

Katona Bence (vezérigazgató, Hiventures): A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatói kinevezését megelőző években fejlesztéspolitikával foglalkozott a Miniszterelnökségen. A 2015-ben elindított Startup Campus egyetemi inkubációs program alapítója. Nevéhez fűződik továbbá a Get in the Ring! startup verseny, amelyet 2014-ben rendezett meg először Magyarországon. A formátum pár éven belül a világ egyik legnépszerűbb startup versenye lett, 2017-ben már 80 országból több mint 5 000 startup vállalkozás szállt ringbe a befektetőkért. Mentorként számos startup vállalkozás fejlesztésében működött közre, valamint ő maga is több sikeres startup vállalkozás felépítésében vett részt társalapítóként.

Puskás András (kockázatvállalásáért és működtetéséért felelős vezérigazgató-helyettes, Budapest Bank): 2018 februárja óta a Budapest Bank kockázatvállalásáért és működtetéséért felelős vezérigazgató-helyettese. A digitális innováció témaköre igazán közel áll hozzá, hiszen többek között az IT terület is az ő hatáskörébe tartozik.

Szente Alíz (alapító, Gyerekkel.com): Szente Alíz két kisfiú édesanyjaként pár évvel ezelőtt saját maga tapasztalta meg, hogy mennyire nehéz volt kifejezetten gyerekbarát helyeket és programokat keresni az interneten. Ezt követően az informatikus végzettségű fiatal nő fogta magát és két éve fejlesztette a gyerekkel.com oldalt. Az oldal mellett létrehozott egy applikációt is, amelyet mára, a növekedés és profizmus jegyében már egy külső cég fejleszt tovább. 2019-ben jelölték a Startup and Innovation Day Az Év Női Startuppere-díjra.

Erdős Sándor (alapító, OncoVR): Erdős Sándor innovációja, az OncoVR lett a tavalyi Vodafone Digitális Díj Digitális Gyerekek kategóriájának első helyezettje. Az OncoVR a tartós kórházi ellátásra szoruló gyerekek életét segíti, a VR technológiával kívánják színesebbé tenni a kórházban töltött napokat. A Vodafone Digitális Díjon elnyert támogatással olyan, VR szemüvegen elérhető játékot fejlesztenek, mellyel a kórházi kezelések során jelentkező szorongást kívánják csökkenteni.

Dr. Budai J. Gergő (vállalati kapcsolatok vezérigazgató-helyettes, Vodafone Magyarország): A Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyetteseként a Vodafone jogi, szabályozási, nagykereskedelmi, kommunikációs és felelősségvállalási területeinek irányítását látja el. Emellett a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának, valamint a Digitális Jólét Program (DJP) által kezdeményezett 5G Koalíció elnökségének is tagja.

Mártha Imre (kuratóriumi elnök, Vodafone Magyarország Alapítvány): A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának elnöke. Korábban jelentős tapasztalatokra tett szert a digitális innováció területén az Invitel operatív főigazgatójaként, illetve a Magyar Villamos Művek Zrt., vezérigazgatójaként.

Jelentkezési határidő: 2020. március 6.

Jelentkezési határidő: 2020. március 6.

Díjazás: 
A Vodafone Digitális Díj 15 millió forint összdíjazású. A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy különdíjat hirdessen, melynek részleteiről a későbbiekben tájékoztatja a pályázókat.

Dokumentumok:

A kitöltött jelentkezési lapot juttasd el nekünk
2020. március 6-ig a
[email protected] email címre.Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency