Főoldal Partnereink Tavasznyitás FIVOSZ kedvezménnyel – XVIII. MAGYARORSZÁGI ÚJBOR ÉS SAJT FESZTIVÁL
Tavasznyitás FIVOSZ kedvezménnyel – XVIII. MAGYARORSZÁGI ÚJBOR ÉS SAJT FESZTIVÁL
0

Tavasznyitás FIVOSZ kedvezménnyel – XVIII. MAGYARORSZÁGI ÚJBOR ÉS SAJT FESZTIVÁL

0
0

Nagy örömmel tájékoztatunk, hogy az idei évben immár a 18. alkalommal szervezi meg partnerünk Budapesten a MAGYARORSZÁGI ÚJBOR ÉS SAJT FESZTIVÁLT a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a FIVOSZ tagjainak kedvezményes belépőt biztosítanak a szervezők, 7 900 Ft helyett 5 900 Ft-ért, mely tartalmazza az ajándék poharat és kóstolási lehetőséget is.

Regisztrálni és a kedvezményes belépőket igényelni 2022.02.28-ig van lehetőségetek a következő e-mail címen: [email protected]

Köszönettel és barátsággal a szervezők: Büss Zsuzsanna és Ferenc Vilmos

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency