Főoldal FIVOSZ Szintlépés előtt Fejér vármegye fiatal vállalkozói élete
Szintlépés előtt Fejér vármegye fiatal vállalkozói élete

Szintlépés előtt Fejér vármegye fiatal vállalkozói élete

0
0

Nagy elánnal vetette magát munkába a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetség Fejér vármegyei elnöke, a posztot 2023 végén elnyerő Tóth György. A tervek szerint idén több szakmai fórum és előadás is várja majd a vármegye fiatal vállalkozóit. A FIVOSZ-nál pedig bízunk abban, hogy egy pezsgő, a tagok számára kölcsönös előnyöket tartogató közösséget épül fel rövid időn belül.

„Azzal a hivatástudattal kezdtünk munkába az új évben, hogy a vármegye fiatal vállalkozóit összefogjuk, segítsük, képezzük. Olyan jellegű összejöveteleket, programokat szeretnénk szervezni, amelyekből előnyt tudnak kovácsolni és sikeresebbé teszik őket a saját szakterületükön” – nyilatkozta a Career Brand Managementnek Tóth György, aki az előző év végén vette át a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) Fejér vármegyei elnöki posztját. – „Szeretnénk a kezdő fiatal vállalkozóknak olyan hasznos tudást átadni, mint például azt, hogy hogyan megy végig egy pályázati folyamat, vagy például, hogy tisztában legyenek a könyvelési és adózási alapelvekkel, vagy csak egyszerűbben tudják eladni termékeiket, szolgáltatásaikat.”

Azt is hozzátette, szeretné pezsgő, valódi közösségé kovácsolni a Fejér vármegye fiatal vállalkozóit, ennek érdekében pedig rendszeres programokat is indít a FIVOSZ, hol előadások, hol workshopok formájában.

„Tervem, hogy behozunk sok-sok olyan témát, amiből inspirálódhatnak a helyi fiatal vállalkozók. Különféle előadásokat tervezünk havi rendszerességgel olyan témákkal, mint például a social kommunikáció „művészete”, a vállalkozás fejlesztés, a fenntarthatóság és még sok egyéb, a vállalkozókat érintő témakörökben. Szeretnénk mini workshopokat is tartani, amelyek lehetőséget adnának a helybéli fiatal vállalkozóknak megismerkedni egymással. Azt szeretnénk, hogy legyen lehetőségük megtalálni azokat a közös pontokat, amelyeken keresztül a vármegyében egymást is segíthetik. Biztos vagyok abban, hogy nagy érdeklődés mentén fog elindulni ez a találkozósorozat. – tette hozzá Tóth György, további részterületeket kiemelve, melyekben szeretne a FIVOSZ hasznos tudást és tapasztalatot átadni a regionális tagoknak.

„A mai világban azt is fontosnak tartom, hogy egy vállalkozó miként tudja reklámozni magát, miként lehet jól és hatékonyan használni a közösségi oldalak nyújtotta kommunikációs lehetőségeket. Érdemes arra is gondolni, hogyan lehet értékesíteni a saját termékeinket szélesebb körben. Szeretnénk az egész vármegyében összefogni a fiatal vállalkozókat, másrészről pedig minden olyan szükséges háttértámogatást megadni nekik, hogy a saját szakterületükön sikeresek legyenek, ezzel pedig hozzátegyenek Fejér vármegye, és így az ország fejlődéséhez is.” – tekintett előre a FIVOSZ vármegyei elnöke.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency