Főoldal Egyéb Stratégiával védd az innovációd – SZTNH webinar
Stratégiával védd az innovációd – SZTNH webinar

Stratégiával védd az innovációd – SZTNH webinar

0
0

Szabadalmaztatási stratégiák címmel tart ingyenes online szemináriumot a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) 2021. március 30-án. Az eseményen többek között a hivatal, a Semmelweis Egyetem, az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat, a Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda, az Emerson Automations Solutions szakemberei tartanak előadást.

A szellemi tulajdon védelme egyre fontosabb szerepet játszik a vállalkozások versenyképességének fejlesztésében és fenntartásában, és egyre szélesebb vállalkozói réteg alkalmazza tudatosan eszköztárát. Ebben a tevékenységben nyújt segítséget a szellemitulajdon-védelmi képzéseken megszerezhető tudás.

Az SZTNH soron következő webináriuma március 30-án zajlik. Az eseményen többek között előadások hangzanak el az iparjogvédelem gazdasági jelentőségéről, a kutatások hasznosításáról, a termékfejlesztésről vagy éppen a K+F minősítésről.

A Microsoft Teams rendszerében zajló webináriumon való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot az [email protected] e-mail címen kell jelezni.

A részletes program itt található:

https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/20210330_webinar_szabadalmi_strategiak_meghivo.pdf

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency