Főoldal Média Sajtóközlemények
0

Sajtóközlemények

0
0

Fiatal Vállalkozók Hete országszerte 12 helyszínen

November 18-24. között csaknem 60 eseményen várják a hazai fiatalokat Budapesten és vidéken egyaránt

2013. október 25. – Az idei Fiatal Vállalkozók Hetén, amit hatodik alkalommal rendeznek meg, felsorakoznak a legígéretesebb magyar gasztro és innovatív start-upok, valamint a Világgazdasági Fórum ifjúsági szervezetének regionális vezetői. Idén összesen 138 országban rendezik meg ugyanezt az eseménysorozatot, aminek fókuszában a tettrekész fiatalok állnak.

A gazdasági utánpótlás következő generációja november 18-24. között egy héten keresztül tájékozódhat a hazai vállalkozói lét minden aspektusáról. A fiatalok inspirációt meríthetnek saját ötleteikhez, valamint tanácsot kérhetnek tapasztaltabb társaiktól. Országszerte 12 helyszínen várja a tenni vágyó fiatalokat az információs fórum, amit idén is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége szervez és bonyolít le.

Tizenegy vidéki nagyvárosban /Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg/ tartanak különböző vállalkozói napokat. A regionális események programjairól a megyeszékhelyek információs csatornáin keresztül értesülhetnek a látogatók, valamint a főiskolák, egyetemek hirdetményeiben is tájékoztatják a diákokat.

Budapesten, a Károlyi Csekonics Rezidenciában öt tematikus nap /Üzleti Siker Napja, Innovatív Start-up Nap, Gasztro Vállalkozások Napja, Üzleti Energia Napja – MVM Partner, International Day (eng)/ keretében tárják a fiatalok elé a hazai és a nemzetközi vállalkozási lehetőségeket, miközben a szervezők karrierépítési tanácsadást tartanak, továbbá a résztvevők neves cégek képviselőivel is találkozhatnak, akikhez személyesen fordulhatnak kérdéseikkel vagy kérhetnek tőlük tanácsot.

A fővárosi program keretében minden nap várhatóak kerekasztal-beszélgetések, amikbe interaktív módon a közönséget is bevonják. Kérdéseket lehet majd felvetni, valamint saját tapasztalataikkal egészíthetik ki a résztvevők az aktuális témát, vagy olyan tanácsot is kérhetnek, aminek megválaszolása további kérdéseket vet fel.

Az ingyenesen látogatható országos programsorozatról, a tematikus napokról, illetve az előadásokról pontos információ a www.fiatalvallalkozokhete.hu internetes oldalon található.

 

 

 

További információ/interjúszervezés:
Okolicsányi Marius
[email protected]
(00 36) 20 424 3100

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency