Főoldal Egyéb NAV adatszolgáltatás – 1 hét maradt!
NAV adatszolgáltatás – 1 hét maradt!

NAV adatszolgáltatás – 1 hét maradt!

0
0

2020. július 1-től lép hatályba a NAV adatszolgáltatást érintő bővítés, ami minden fiatal vállalkozót érint, aki belföldi adóalanyok számára számláz. A fiatalos lendületéről híres Billingo online számlázó azonban a kötelező adminisztráció helyett csak a digitalizáció adta lehetőségekre koncentrál. Ezt meglovagolva pedig a fiatal vállalkozások a komfortzónában élő, régi nagy öregeket is lekörözhetik.

Jelenleg extrém gyors világban élünk, és évtizedek óta arról szól az életünk, hogyan lehetne még kisebb időbefektetéssel, még hatékonyabban, még nagyobb eredményeket elérni. Ez a jelenség a számlázásba is begyűrűzött, az automatizálható számlázási megoldások és NAV adatszolgáltatás mellett valódi luxusnak tűnik kézzel írni a bizonylatokat és manuálisan feltölteni azokat a NAV Online Számla rendszerébe. A Billingo online számlázóval a számlázás és a NAV adatszolgáltatás is automatizálható.

A Billingo egy fiatal vállalkozó, Sárospataki Albert vezetésével látványosan növekvő sikeres startup, amely az online számlázás és a hozzá kapcsolódó pénzügyi folyamatok digitalizálásával megreformálja, amit eddig az online számlázásról gondoltunk.

A Billingo egyszerűen lerombolja a számlázási sztereotípiákat, és az alapoktól egy szerethető, támogató és fintech megoldásokkal dúsított rendszert ad a vállalkozásoknak. A Billingo minden szempontból tökéletesen beleillik a startup világba. Olyan vállalkozások használják, akik költséghatékony, innovatív és fiatalos rendszert keresnek, amivel az első pillanattól kezdve tudnak azonosulni.

A Billingo pedig ontja magából az egyszerűsítésre, automatizálására, modernizálásra alkalmas funkciókat:

  • 100% automatizálhatók és testre szabhatók a folyamatos teljesítés alapján kiállított számlák,
  • világszínvonalú API-t adnak, ami minimális programozói tudás mellett is összeköthető a webshopokkal vagy más, arra alkalmas rendszerrel,
  • Könyvelői fiókot adnak a könyvelőknek, így nem az elfoglalt vállalkozó rohangál a könyvelési anyaggal,
  • egyedi QR-kódot generálnak a számlákra, hogy a vevők azonnal, mobillal is ki tudják fizetni azokat,
  • automatikusan végzik a kintlévőségek behajtását, így a bevételek is folyamatosan érkeznek és a kínos telefonhívásokat is megspóroljuk,
  • a közeljövőben pedig sorra jelentik majd be az új funkciókat.

A legjobb, hogy a Billingóban nincsenek extra költségek, sok szolgáltatás az ingyenes Starter csomagban is elérhető. Nincsenek meglepetések, nincsenek nem várt kiadások, nincs felesleges adminisztráció. Annál több automatikus folyamat, rendszeresen áramló bevételek és sok-sok szabadidő.

A NAV adatszolgáltatás automatizálásához a FIVOSZ is a Billingót ajánlja.

Próbáld ki!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency