Főoldal Nem kategorizált Fiatal vagy? Vállalkoznál?
Fiatal vagy? Vállalkoznál?

Fiatal vagy? Vállalkoznál?

0
0

Segítség nélkül 75% az esélyed a bukásra!

Csatlakozz Te is a FIVOSZ-hoz!

Velünk havi 30-60 új üzleti kapcsolatra tehetsz szert és számos képzésben vehetsz részt, ahol valóban működő, gyakorlati tanácsokat kaphatsz a cégépítés és cégvezetés terén!

Tágítsd a belső piacot!

Reklámozz!

Érd el céljaidat mentoraink segítségével!

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége mindezt biztosítja számodra!

A FIVOSZ-t azért hoztuk létre, hogy Te és a hozzád hasonló KKV-kat vezető 18-40 év közötti fiatal vállalkozók – akik szeretnék fejleszteni vállalkozásukat – egymástól tanuljanak és üzletet szerezzenek, inspirálódjanak, kapcsolatot építsenek a több, mint fél ezer FIVOSZ taggal.

Alapító Elnök: dr. Kovács Patrik, aki egyben az Európai Fiatal Vállalkozói Szervezet elnöke is.

Kételkedsz?!

Akkor lássuk a FIVOSZ egyéb előnyeit! 

A FIVOSZ Mentorprogram > Mentorprogramunk arra szolgál, hogy beilleszkedj a szervezet vérkeringésébe, látogasd a mentorprogram rendezvényeit. Igény esetén személyes mentorálásban lehet részed, melynek során 80 mentorunk egyike segít  a kitűzött célok elérésben. 

Költséget csökkentünk > MOL-FIVOSZ üzemanyagkártyáddal olcsóbb a tankolás, irodád rezsiköltségeit MVM-partnerkedvezménnyel csökkentheted, a Kulcs-Soft ügyviteli szoftverekre 20% kedvezményt kapsz. (Azaz a befizetett tagdíj hamar megtérül.)

Videók > „Milliárdos sikersztorik” videósorozatunkban a legnagyobb magyar cégek vezetői mesélik el, hogy hogyan építették fel cégbirodalmukat. Inpsiráció és tapasztalat 16 eredményes, sikeres vállalkozótól (Fornetti, Dumaszínház, Kürt, Kulcs-Soft).

Kiadványok, e-könyvek > „50 legígéretesebb vállalkozási ötlet”, hogy mindig tele legyél ötletekkel. „Hogyan vállalkozz itthon”, hogy a bürokratikus és mindenféle akadályokat gördülékenyen vedd. „Hogyan legyünk sikeres vállalkozók”, és egy milliárdos tőzsdei cég tulajdonosának könyve, amit elolvasva és a tippeket betartva a Te céged is nagyon sikeressé válhat, az e-könyvet a Kulcs-Soft Nyrt. alapítója írta aki 20 év alatt egy milliárdos céget épített fel, címe: A világon élni csak hősként érdemes.

FIVOSZ online csoport > Tanácsot kérnél? Alvállalkozót keresel? Segítenél a többieknek? Felveszünk a zárt online csoportunkba, ahol minden FIVOSZ-tagot 0-24-ben elérsz. Itt garantáltan alkalmad lesz megtalálni a valóban megbízható beszállítót vagy stratégiai partnert

Fiatal Vállalkozói Nagykövet > Ha már minimum fél éve FIVOSZ tag leszel, a rendezvények több, mint felére eljöttél és úgy érzed, hogy Te is kiváló minta lehetsz a többi fiatal vállalkozó számára, akkor elnökségi döntés után felkérünk Nagykövetnek. Ebben az esetben több száz fiatal vállalkozó előtt mondhatod el a vállalkozói sikersztoridat, inspirálhatsz fiatalokat arra, hogy vállalkozzanak. Kihagyhatatlan lehetőség, ha az üzleti életét valóban komolyan gondolod.

Bizalom > Használhatod a FIVOSZ logót. Miért hasznos ez? Mert az eddig a FIVOSZ által elértek alapján bizalmat sugároz, mivel a jelentkezők egy elbírálási procedúrán esnek át, mely garancia arra, hogy csak a valóban arra érdemes vállalkozók lépjenek be a szervezetbe. A belépés után kérheted a FIVOSZ logó használatának engedélyét weboldaladon, arculati anyagaidban, így ügyfeleid sokkal jobban meg fognak benned bízni.

FIVOSZ kapcsolattartó > A FIVOSZ egy üzleti és baráti társaság. Szeretnénk, hogy minél gyorsabban beilleszkedj, megtaláld a számításaidat, kérdésedre választ kapj, ezért egy ős FIVOSZ-ost kapsz kapcsolattartóként magad mellé, akivel a belépés után rövid időn belül személyesen is érdemes találkoznod. Minden kérdésedre igyekszik válaszolni és segít abban, hogy sikeres FIVOSZ taggá válj.

Médiamegjelenés > Együtt működünk a Piac és Profit, MTVA, Origo Üzletrész.hu és más meghatározó médiumokkal, akinek a képviselői rendszeresen eljárnak rendezvényeinkre, hogy olyan sikeres fiatal vállalkozókat mutassanak be, mint amilyen Te vagy. Így, ha van egy jó sztorid, egy sikertörténeted  lehet, hogy Te leszel a következő interjúalany.

Hozzáférés a FIVOSZ egyedülálló kapcsolatrendszeréhez > Egy jól működő üzlet alapja gyakran a megfelelő kapcsolat, egy jó ajánlás egy megfelelő személytől. A FIVOSZ-ban rengeteg olyan kapcsolatra tehetsz szert, mely egy-egy bomba üzlethez vezethet.

 

Értékes üzleti kapcsolatok és jó barátok – ez a FIVOSZ, amelynek most Te is tagja lehetsz egy romantikus vacsora áráért!

Jelentkezz – velünk sikeres lesz a vállalkozásod!

 

 

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency