Főoldal Nem kategorizált A Fiatal Vállalkozók Sikerreceptje 2016-ban is a FIVOSZ!

A Fiatal Vállalkozók Sikerreceptje 2016-ban is a FIVOSZ!

0
0

Csatlakozz!

• Sikerközösség 8 éves szakmai múlttal
• 490 konferencia
• 33 500 fős belső piac
• 1222 cég-születés
• 200 mentorált
• 80 mentor
• 120 piacvezető cég
• 75 milliárd forint összárbevétel

 

Mi a FIVOSZ?

A FIVOSZ-t azért hoztuk létre, hogy Te és a hozzád hasonló KKV-kat vezető 18-40 év közötti fiatal vállalkozók – akik szeretnék fejleszteni vállalkozásukat – egymástól tanuljanak és üzletet szerezzenek, inspirálódjanak, kapcsolatot építsenek!

Alapító Elnök: dr. Kovács Patrik, aki egyben az Európai Fiatal Vállalkozói Szervezet elnöke is.

FIVOSZ = Sikerközösség Érted, Veled!
Csatlakozz, és tedd sikeressé vállalkozásod velünk!

FIVOSZ Milliárd Bérlet > A FIVOSZ 12 zártkörű rendezvényére jöhetsz el, tagként, ez átlagban havi egy rendezvényt jelent. Bemutatunk évente több 100 tagtársadnak és hazai sikeres vállalkozók sztorijait hozzuk el élőbe, valamint a növekedés, marketing, munkajog, export témákban tartunk érdekes workshopokat, hogy a Te céged is a következő szintre jusson.

Belső piac > Az online FIVOSZ Beszállítói oldalon keresztül beszállítói keresletekre, vagy akár nagyobb cégek tenderfelhívásaira adhatsz ajánlatot, így a 70 milliárdos FIVOSZ-ból konkrét ügyfeleket szerezhetsz, növelheted a céged bevételét. Ráadásul a FIVOSZ egy bizalmi és zárt közösség, így sokkal korrektebb ügyfeleket szerezhetsz innen. 

Reklámozunk téged > A bemutatkozó anyagodat a teljes FIVOSZ közösségnek bemutatjuk és a teljes partnerhálózatunkban szétküldjük, így 30 000+ cégvezető/vállalkozó Belső piac >Az online FIVOSZ Beszállítói oldalon keresztül beszállítói keresletekre, vagy akár nagyobb cégek tenderfelhívásaira adhatsz ajánlatot, így a 70 milliárdos FIVOSZ-ból konkrét ügyfeleket szerezhetsz, növelheted a céged bevételét. Ráadásul a FIVOSZ egy bizalmi és zárt közösség, így sokkal korrektebb ügyfeleket szerezhetsz innen. szellemű fiatal email fiókjába jutsz el céges bemutatkozóddal. 

Interjú > A Veled készült PR-interjút leközöljük a fivosz.hu -n és vállalkozzitthon.hu -n (legnagyobb fiatal vállalkozóknak szóló hírportál). Az interjúk átlagosan 70 megosztást és több ezer átkattintást kapnak. 

Piacvezetővé válok csomag 9 óra szakértői konzultációval, amely kiterjed az online marketingre, a PR-ra, a munkajogra, a könyvelésre és a menedzsmentre is!

 • 1 óra Online marketing konzultáció (vállalkozóknak)
  Nem nő a bevétel? Olyan szakember segít, aki a KKV-k leghatékonyabb marketingproblémáit ismeri, cégével több, mint 1000! eredményes kampányon van túl. Ezzel 10 éves online marketing tapasztalatot kapsz.
 • 1 óra Üzleti terv konzultáció
  Stagnál a céged? Vagy robbanás előtt állsz? Olyan szakember segít, aki 7 évig volt egy nagybank igazgatója, több ezer üzleti terv futott át rajta, látta, hogy mi az ami megvalósul és mi az ami nem. Partnere pedig 4 db cégé (köztük egy 7 milliárdos forgalmú céget) adott el, egyenként 2 millió dollár feletti összegért és velük személyesen fogsz beszélgetni!
 • 1 óra PR konzultáció Mi volna, ha felkapná a cégedet a média, és akár több tízmillió Ft ingyen reklámot kapnál? Van ilyen. Jó pár FIVOSZ taggal megtörtént, egyenesen berobbantak. Szakemberünk, aki a konzultációt nyújtja több tucat ilyen PR kampányt bonyolított már. Ráadásul egy napi 500 ezres látogatottságú oldalért felel. Ő aztán tudja, hogy mi kell a nagy hírveréshez.
 • 1 óra Éttermi és hostel eredményességnövelés konzultáció
  Hostelt, hotelt, éttermet, discot üzemeltetsz és nem jutsz egyről a kettőre? Netán most indítanál egyet? 90%-uk elbukik. A tied most épp nő vagy stagnál? Szakértőnk több, mint 100 vendéglátó egység felépítésén van túl. Ennyi üzleti tervet látott, engedélyeztetést csinált, és a teljes koncepció kialakítást végezte. Már előre tudja mi működik és mi nem. Találkozol vele?
 • 1 óra Adó és Könyvelési konzultáció
  Pont annyi adót fizetsz amennyit kell, vagy sokkal többet? Milyen munkát végez a könyvelőd? Szakértőnk által kiderül.
 • 1 óra Munkajog konzultáció
  Mire vigyázz, ha alkalmazottat veszel fel, vagy küldesz el? Milyen kötelezettségeid vannak, ha rész munkaidőre alkalmazol valakit, vagy diákmunkában? Fontos kérdések, több százezer Ft-os büntetésektől védheted meg magad, ha mindent rendben csinálsz, szakértőnk ezekben segít Neked.
 • 1 óra Jogi konzultáció
  Kevesebb, mint 51%-od van a cégben? Vigyázz mert nagy problémák lehetnek ebből. Ha konkrét jogi ügyed van, 365 napon keresztül keresheted jogi szakértőnket egy teljes órára. Miért fizetnél más ügyvédi irodának több tízezer Ft-os óradíjat, ha ez benne van a FIVOSZ tagságban?
 • 1 óra Menedzsment és Minőségirányítási konzultáció
  Beleőrülsz a munkába, mert annyit dolgozol? Ezért kell a cégedet úgy önjáróvá átszervezni, hogy az nélküled is nagyon biztonságosan működjön. Szakértőnk 200 fős óriási mínuszt termelő cégből csinált fél év alatt radikális átszervezéssel egy profitábilis céget. Ez volt az első ilyen munkája. Utána eldöntötte, hogy ő cégeknek segít leszabályozott rendszereket kiépíteni. Német és magyar területen szerezte több tízéves tapasztalatát.
 • 1 óra Beszerzési konzultáció
  Nökveszik a céged, és sokszorosára nőttek a költségeid? Partnerünk egy multicégnél töltött be beszerzési igazgatói pozítciót, használd ki a lehetőséget és kérj tőle tanácsot!

Még mindig kételkedsz?

Olvass tovább!

A FIVOSZ Mentorprogram > Mentorprogramunk arra szolgál, hogy beilleszkedj a szervezet vérkeringésébe, látogasd a mentorprogram rendezvényeit. Igény esetén személyes mentorálásban lehet részed, melynek során 80 mentorunk egyike segít  a kitűzött célok elérésben. 

Költséget csökkentünk > MOL-FIVOSZ üzemanyagkártyáddal olcsóbb a tankolás, irodád rezsiköltségeit MVM-partnerkedvezménnyel csökkentheted, a Kulcs-Soft ügyviteli szoftverekre 20% kedvezményt kapsz. (Azaz a befizetett tagdíj hamar megtérül.)

Videók > „Milliárdos sikersztorik” videósorozatunkban a legnagyobb magyar cégek vezetői mesélik el, hogy hogyan építették fel cégbirodalmukat. Inpsiráció és tapasztalat 16 eredményes, sikeres vállalkozótól (Fornetti, Dumaszínház, Kürt, Kulcs-Soft).

Kiadványok, e-könyvek > „50 legígéretesebb vállalkozási ötlet”, hogy mindig tele legyél ötletekkel. „Hogyan vállalkozz itthon”, hogy a bürokratikus és mindenféle akadályokat gördülékenyen vedd. „Hogyan legyünk sikeres vállalkozók”, és egy milliárdos tőzsdei cég tulajdonosának könyve, amit elolvasva és a tippeket betartva a Te céged is nagyon sikeressé válhat, az e-könyvet a Kulcs-Soft Nyrt. alapítója írta aki 20 év alatt egy milliárdos céget épített fel, címe: A világon élni csak hősként érdemes.

FIVOSZ online csoport > Tanácsot kérnél? Alvállalkozót keresel? Segítenél a többieknek? Felveszünk a zárt online csoportunkba, ahol minden FIVOSZ-tagot 0-24-ben elérsz. Itt garantáltan alkalmad lesz megtalálni a valóban megbízható beszállítót vagy stratégiai partnert

Fiatal Vállalkozói Nagykövet > Ha már minimum fél éve FIVOSZ tag leszel, a rendezvények több, mint felére eljöttél és úgy érzed, hogy Te is kiváló minta lehetsz a többi fiatal vállalkozó számára, akkor elnökségi döntés után felkérünk Nagykövetnek. Ebben az esetben több száz fiatal vállalkozó előtt mondhatod el a vállalkozói sikersztoridat, inspirálhatsz fiatalokat arra, hogy vállalkozzanak. Kihagyhatatlan lehetőség, ha az üzleti életét valóban komolyan gondolod.

Bizalom > Használhatod a FIVOSZ logót. Miért hasznos ez? Mert az eddig a FIVOSZ által elértek alapján bizalmat sugároz, mivel a jelentkezők egy elbírálási procedúrán esnek át, mely garancia arra, hogy csak a valóban arra érdemes vállalkozók lépjenek be a szervezetbe. A belépés után kérheted a FIVOSZ logó használatának engedélyét weboldaladon, arculati anyagaidban, így ügyfeleid sokkal jobban meg fognak benned bízni.

FIVOSZ kapcsolattartó > A FIVOSZ egy üzleti és baráti társaság. Szeretnénk, hogy minél gyorsabban beilleszkedj, megtaláld a számításaidat, kérdésedre választ kapj, ezért egy ős FIVOSZ-ost kapsz kapcsolattartóként magad mellé, akivel a belépés után rövid időn belül személyesen is érdemes találkoznod. Minden kérdésedre igyekszik válaszolni és segít abban, hogy sikeres FIVOSZ taggá válj.

Médiamegjelenés > Együtt működünk a Piac és Profit, MTVA, Origo Üzletrész.hu és más meghatározó médiumokkal, akinek a képviselői rendszeresen eljárnak rendezvényeinkre, hogy olyan sikeres fiatal vállalkozókat mutassanak be, mint amilyen Te vagy. Így, ha van egy jó sztorid, egy sikertörténeted  lehet, hogy Te leszel a következő interjúalany.

Hozzáférés a FIVOSZ egyedülálló kapcsolatrendszeréhez > Egy jól működő üzlet alapja gyakran a megfelelő kapcsolat, egy jó ajánlás egy megfelelő személytől. A FIVOSZ-ban rengeteg olyan kapcsolatra tehetsz szert, mely egy-egy bomba üzlethez vezethet.

 

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

 

 Csak rajtad múlik a siker!

Csatlakozz a FIVOSZ-hoz!

Ők már megtették:

 

„Értékes üzleti kapcsolatokat és jó barátokat kaptam”
Egy év alatt: 31 millió Ft bevétel növekedés
Rajnai Richárd, tulajdonos Kötéltechnika Kft.
www.koteltechnika.hu

Fotó: Besenyei Gergely„Mi 1 fivosz rendezvényen voltunk, az ott megszerzett kapcsolatból lett egy INDEX-videónk és egy cikk rólunk a FIGYELŐBEN …a FORBES még hátra van, de már ők is szemeztek ott velünk:) „
Galagonya Bohóc, tulajdonos szülinapibohóc.hu Kft.
www.szulinapibohoc.hu

„Olyan dolgokat tanulhatsz, amit az iskolapadban senki nem mond el neked”
Egy év alatt: 3 millió Ft bevétel növekedés
Békési Brigitta – tulajdonos, Beautyrobic, Kupon Birodalom Kft.
www.beautyrobic.hu

„Konkrét üzleti eredményekben mérhető a tagok között együttműködés”
Egy év alatt: 111 millió Ft bevétel növekedés
Szórádi Bence tulajdonos, LED LEET, JCQ Hungary Kft.
www.ledleet.hu

„A FIVOSZ és mentorom a franchise rendszer kiépítésében segített sokat”
Egy év alatt: 2 millió Ft bevétel növekedés
Oszlánczi Réka – tulajdonos, CREPPY Franchise System Kft.
www.palacsintahaz.hu

„A FIVOSZ nekünk az a hely, ahol a saját álmainkhoz kerülhetünk közelebb”
Egy év alatt: 4 millió Ft bevétel növekedés
Somogyi Tibor – ügyvezető, easyMaths.hu & easyLearn.hu
EasyMaths Kft.
www.easymaths.hu

„A FIVOSZ a legjobban szervezett közösség, amellyel Magyarországon találkoztunk”
Egy év alatt: 73 millió Ft bevétel növekedés
Gergely Péter – ügyvezető, Bankráció Kft.
www.bankracio.hu

„Nálatok 8 értékes kapcsolattal jöttem el, és nagyon jókat beszélgettem. A FIVOSZ-nak a tagsága az óriási előnye.” –
Sipos Zoltán – ügyvezető, Kreatív Kontroll Kft.
www.marketingszoveg.com

 

HAVONTA 1,7-2 MILLIÁRD FT-TAL NŐ A FIVOSZ TAGSÁG ÖSSZ ÁRBEVÉTELE.

Próbáld ki a FIVOSZ-t kockázatok nélkül!

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency