Kapcsolat

Kapcsolat

0
0

Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége
E-mail: [email protected]

Telefon: +36 1 785 7977 (munkanapokon 14:00-16:00 között)

Pályázattal kapcsolatban: +36 1 794 4545 (munkanapokon 9:00-16:00 között)

E-mail pályázattal kapcsolatban:
[email protected]

Iroda címe: 1134 Budapest, Róbert Károly Krt. út 70-74. II. emelet

Szövetségünk minden levélre válaszol. Amennyiben a leveledre nem érkezik válasz egy héten belül, valószínűleg nem érkezett meg az e-mailed. Kérünk Téged, hogy ebben az esetben vedd fel telefonon a kapcsolatot a titkársággal, hogy segíthessünk!

Személyes ügyfélfogadás kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a telefonos megkeresés technikai hiba miatt átmenetileg nem lehetséges. A hibáért elnézést kérünk, a mihamarabbi megoldásra törekszünk. 

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency