Főoldal Aktuális Hírlevelek
0

Hírlevelek

0
0

FIVOSZ Nyár – Ott a helyed! – 2013. július 5-6. Baja


FIVOSZ Nyár – A nyár legjobban várt eseményéről Te sem hiányozhatsz!

Cégvezetők, vezérigazgatók, topmenedzserek kéznyújtásnyira a fiatal vállalkozóktól! A nyár legjobban várt eseményéről Te sem hiányozhatsz! Vállalkozol, vagy vállalkozni szeretnél? Akkor ne hagyd ki, mert olyanokat tanulhatsz, ami nincs benne a gazdasági könyvekben! Építsük együtt a jövőt a ma és a holnap vállalkozóival!

 
Ne feledjétek! Baja. 2013 július 5-6. FIVOSZ Nyár!
Regisztráció itt:http://www.fivosznyar.hu

 

Port Balaton Sound – Luxus vitorlások vállalatok számára

 Te is vitorlással közelítenéd meg a MasterCard® Balaton Sound területét?
Most megteheted!
A vitorlásoktól a vízparti bejáratig és vissza képzett vízimentők szállítják a látogatókat motorcsónakokkal, non-stop. A 24 órás személyszállítás díja 5.000 Ft/nap/hajó, 4 nap esetén 15.000 Ft. Ráadásul luxus vitorlások is bérelhetőek VIP karszalagokkal kombinálva! A Balaton Sound VIP Vitorlás Bérlet magában foglalja a szállást a rendezvény egész ideje alatt, a VIP bérletet és korlátlan kihajózási lehetőséget biztosít napközben. Szponzori hajóként igénybe vehető luxus vitorlások szintén bérelhetőek a Balaton Sound  ideje alatt. A részletekért kérjük, keresd Okolicsányi Mariust a 00 36 20 424 3100-ás telefonszámon.További információ a Port Balaton Sound és a Balaton Sound VIP Vitorlás Bérlettel kapcsolatban a következő linken található: http://www.balatonadventure.hu/balatonsound
Infovonal: 00 36 30 642 6899. E-mail: [email protected]

Tartalom

Rendezvényeink
1. Megújult a Business Beer Party

2. Business Beer Party Miskolcon
3. Női üzleti reggeli Győrben

Hírek

4. Micsoda vállalkozás: Két tagunk átkajakozza az óceánt!

5. Éves közgyűlést tart a FIVOSZ

6. A Te véleményed is eljut az ombudsman felé

7. Megjelennél a vállalkozásoddal egy új TV műsorban?

8. Jelenj meg Te is a Haszon Magazinban!

9. Signal Biztosító: Biztosítás garantáltan kevesebbért a FIVOSZ tagoknak!

10. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása (TÁMOP-2.3.6.)

11. Legyél Példakép! – az ország legígéretesebb vállalkozóit keresik
Tagtól-tagig

12.  Bemutatkozik az EAC Agency Kft.


 1. Megújult a Business Beer Party
A minden hónapban megrendezett pénteki sörözés új tartalommal töltődik fel, érdekes és hasznos információkat és szakmai tapasztalatokat osztunk meg Veletek az új köntösbe öltözött Business Beer Party-kon. Kíváncsi vagy arra hogyan lehet adót spórolni tudatos gazdálkodással? Akkor ott helyed a soron következő Business Beer Party-n, ahol Nyári Zsolt, a MAZARS Kft. Senior Tax Managere előadását hallgathatod meg! Természetesen az előadás után a söré, a baráti és üzleti kapcsolatépítésé lesz a főszerep.

Időpont: 2013.06.28. 17:00-19:00

Előadás: 18:00-18:20

Helyszín: Veranda Restaurant – Pasta & Pizza, Budapest 1117, Kopaszi Gát 3.

RÉSZVÉTEL: FIVOSZ tagok számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

JELENTKEZÉS: Küldj e-mailt a [email protected] címre.

2. Business Beer Party Miskolcon
Fiatal vállalkozó vagy? Szeretnéd befolyásolni a helyi vállalkozók sorsát? Akkor jó hírünk van, eljött a Te időd! Szeretettel vár titeket a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége Miskolcra egy kellemes Business Beer Party-ra június 27-én. Te elmondod, mire van igazán szüksége a borsodi fiatal vállalkozóknak, mi pedig megvalósítjuk…
Időpont: 2013.06.27. 18:00

Helyszín: Dalí Cafe Miskolc, Déryné u. 10.
Belépés: ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött! A létszám korlátozott!

Jelentkezés:[email protected]

3. Női üzleti reggeli Győrben

Vállalkozó és vállalkozó ambíciókkal rendelkező hölgyeknek rendez üzleti reggelit a FIVOSZ győri Női Bizottsága június 29-én, szombaton délelőtt 10 órától. Az üzleti reggeli vendége lesz többek között Dr. Popovics Judit jogász – közgazdász, aki többek között a Bank Amerika kockázati tőkebefektetési részlegét vezette a Közép-Kelet Európai régióban, valamint Krucsai Ilona, az “Adjunk álmot gyermekeinknek” program főmunkatársa.

Időpont: 2013.06.29. 10:00

Helyszín: Rába Hotel, Belga Étterem és Söröző, 9021 Győr, Árpád út 34.

Az üzleti reggeli ára 1500 Ft/fő. A maximális fogadott létszám: 15 fő.

Jelentkezés: küldj egy mailt a [email protected] email címre!

4. Micsoda vállalkozás: Két tagunk átkajakozza az óceánt! – Segíts Nekik Te is!

Két huszonéves magyar srác, a FIVOSZ tagjainként elhatározták, hogy olyanra vállalkoznak, amit még soha senki nem hajtott végre. Levi és Norbi 6500 kilométert megtéve a nyílt vízen, megszakítás és külső segítség nélkül, kajakkal átevezik az Atlanti-óceánt. A 70 napos expedíció nem csak világraszóló teljesítmény és Guinnes rekord lesz, de mindenki számára elérhető kaland az internetes élő közvetítésen és a többrészes dokumentumfilmen keresztül.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége sok sikert, és erőt kíván az expedícióhoz!

Legyél te is a két FIVOSZ tag hihetetlen expedíciójának szponzorja! Részletek itt tölthetők le!

5. Éves közgyűlést tart a FIVOSZ

A Fiatal Vállalkozó Országos Szövetsége éves közgyűlést tart július 18-án reggel 9 órától, melyre meghívja valamennyi Rendes Tagját továbbá tájékoztatja Pártoló tagjait, hogy a közgyűlésen hallgatóságként résztvehetnek. A közgyűlés eredménytelensége esetén a FIVOSZ ismételt közgyűlést tart 2013. július 18. napján, 10:00 órai kezdettel szintén a 1146 Budapest, Thököly út 58-60. szám alatt, mely a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes. A közgyűlés napirendi pontjai: 2012. beszámoló elfogadása, módosított alapszabály elfogadása, egyéb kérdések. Kérünk minden Tagot, hogy a megfelelő méretű terem foglalása érdekében szíveskedjen részvételi szándékát, a tagsági forma megjelöléssel jelezze a Titkárságnak az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 061/785-79-77, [email protected].

Közgyűlés időpontja: 2013. július 18. 9:00 óra

Helyszíne: 1146 Budapest, Thököly út 58-60.

6. A Te véleményed is eljut az ombudsman felé

Most a Te véleményed is eljuthat az ombudsman felé. Az Alapvető Jogok Biztosának friss projektje, mely egy nagy volumenű kutatást tartalmaz a jelenlegi vállalkozói létről! A FIVOSZ lehetőséget kapott, hogy a Ti hangotokat felerősítse és eljuttassa az ombudsman felé, mely változásokat katalizálhat! Az alábbi 3 pontban Ti is elmondhatjátok véleményeteket, hozzászólásaitokat e hét péntekéig, azaz június 28-ig küldhetitek el [email protected] email címre!

1. Milyen adminisztrációs akadályok (pl. jogszabályi előírások, eljárási határidők, engedélyek, ellenőrzési tevékenységek) nehezítik a fiatalok vállalkozások beindítását, a vállalkozás fenntartását és működtetését?

2. Melyek azok az okok, amely miatt nem „mernek” önálló vállalkozásba kezdeni? Milyen módón lehetne ezeket az okokat, tényezőket csökkenteni, orvosolni?

3. Milyen állami vagy egyéb eszközökkel lehetne segíteni a fiatalokat abban, hogy ők is vállalkozóvá váljanak?

Ez egy rendkívüli lehetőség a nyílt, őszinte kommunikációra! Nagyon várjuk tapasztalataitokat, véleményeiteket, ajánlásaitokat!

7. Megjelennél a vállalkozásoddal egy új TV műsorban?

Itt egy nagyszerű lehetőség a vállalkozásod fejlődésére! Egy  nézett kereskedelmi csatornán hamarosan induló TV műsor keresi azon 20 és 30 év közötti, fiatal vállalkozókat, akik egy business-reality műsor keretében szívesen szerepelnének a vállalkozásukkal. A műsorban szakértők segítenek Neked abban, hogy még jobban működjön a céged, és hogy megtaláld a legjobb megoldásokat a felmerülő kihívásokra! A műsor készítői akár egészen „friss” cégek jelentkezését is várják!

Ha szívesen szerepelnél a TV-ben, ha szeretnél profiktól kapni konkrét tanácsokat a vállalkozásod fejlesztésére, akkor ne habozz, jelentkezz most a [email protected] e-mail címen! Egy rövid cégbemutatkozó, az elérhetőségeid és életkorod mellett néhány mondatot is várunk tőletek arról, hogy hol tart a vállalkozásotok, milyen nehézségekkel küzdötök, mik állnak a fejlődés útjában, és egyáltalán miben szeretnétek előrébb lépni. Jelentkezzetek! [email protected]

8. Jelenj meg Te is a Haszon Magazinban!

A Haszon Magazin és a FIVOSZ különleges együttműködésének keretében keressük azokat a fiatal vállalkozókat, akik szívesen bemutatkoznának a havonta 20.000 példányban megjelenő, vállalkozóknak szóló lapban. A szerkesztők minden hónapban készítenek egy interjút a FIVOSZ tagok közül válogatva, hogy a közös rovatban követendő, sikeres, inspiráló példákat mutathassanak az olvasóknak. A nagyon értékes megjelenés mellett tagjaink kedvezményes hirdetési lehetőséget is kapnak ezeken az oldalakon. A hirdetés ára csupán a piaci ár 20%-a, kizárólag FIVOSZ tagoknak!

Szeretnél bemutatkozni a Haszon Magazinban?

Vagy szeretnéd soha vissza nem térő áron hirdetni a vállalkozásod?

A részletekért érdeklődjetek a [email protected] e-mail címen!

9. Signal Biztosító: Biztosítás garantáltan kevesebbért a FIVOSZ tagoknak!

Biztosítás! Egyedi kedvezmények!

A Signal Biztosító Zrt. és a FIVOSZ együttműködésével tagjaink kiemelt kedvezményeket kapnak a széleskörű biztosítási szolgáltatások díjaiból. Sőt, a már meglévő biztosítási díjak csökkentésére egyedi kedvezményeket is kérhetnek!

Ha számodra is fontos a biztosítási szolgáltatás minősége, ha szeretnél kevesebbet fizetni, akkor keresd fel központi irodánkat a teljes körű tájékoztatásért az [email protected] e-mail címen.

10. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása (TÁMOP-2.3.6.)

Európában egyedülálló módon, az Új Széchenyi Terv keretében hamarosan megnyílik az a pályázati lehetőség a 18 és 35 év közötti (vagy 0-6 éves gyermek nevelése esetén 18 és 40 év közötti) fiatalok számára, melynek ’A’ komponensében 3500 jelentkező térítésmentesen vehet részt vállalkozói képzésen és üzleti terv készítésben. A sikeres vizsga és az országosan egységes szempontrendszer és módszertan alapján jóváhagyott üzleti terv birtokában a fiatalok a konstrukció ’B’ komponensében (TÁMOP-2.3.6.B.) maximum 3 millió, társas vállalkozás esetén legfeljebb 6 millió Forint támogatásra pályázhatnak, kizárólag Magyarország 6 konvergencia régiójában. A közel 5 milliárd Forintos keretösszegből 1500 induló vállalkozás támogatása várható, akik további fél év mentorálást vehetnek igénybe. Az ország 4 konvergencia régiójában a vállalkozásfejlesztési program megvalósítója a FIVOSZ konzorciuma.

Regisztráció és részletek:http://www.vallalkozzitthon.hu/

11. Legyél Példakép! – az ország legígéretesebb vállalkozóit keresik
Büszke vagy vállalkozásodra és elismerésre vágysz? Legyél Példakép! A példakép pályázaton az ország legígéretesebb fiatal vállalkozóit keresi a Példakép Alapítvány. Itt az alkalom hogy bemutatkozz. Az 5 millió forintos fődíj mellett széles körű ismertség, számos szakmai különdíj és új üzleti kapcsolatok várnak rád. A pályázat ingyenes! Pályázni a
www.peldakep.hu weboldalon lehet!

12. Bemutatkozik az EAC Agency Kft.

Deák András az EAC Agency Kft. ügyvezetője: “Cégünket azzal a céllal hívtuk életre még 2011-ben, hogy ügynökségként segítsük a nehézségekkel küzdő cégek életét. Féléve nyitottuk meg kávézónkat és tudásközpontunkat a belvárosban, a Jászai Mari tértől 1 percre, közvetlenül a Duna parton. A Café Archibald – a Tudás Központja egy olyan különleges hely, ahol minden dolgozni, tanulni, vagy megpihenni vágyó ember megtalálhatja igényeit. Amennyiben elmélyült munka az igénye, ideális helyszín komfortos coworking és tárgyalótermünk. Amennyiben vállalati rendezvényt, sajtótájékoztatót, üzleti reggelit, klubestet, tréninget szeretne szervezni max. 40 főt befogadó elegáns és barátságos dunai panorámával rendelkező rendezvénytermünk az ideális megoldás. Természetesen minden technika rendelkezésre áll ami segítheti a munkát: nagy teljesítményű központi fénymásoló, nyomtató és fax, ingyenes WIFI a kávézó teljes területén, WIFI képes projektor és motoros vetítővászon a rendezvényteremben.” Elérhetőség: 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 21-23.

www.cafearchibald.hu
https://www.facebook.com/CafeArchibaldBudapest

A FIVOSZ tagság mellett több, mint félezer ambiciózus fiatal döntött, egészen a start-upok képviselőitől a milliárdos árbevételű vállalkozások managementjéig, tulajdonosi köréig. Most rajtad a sor!

Konkrét segítséget nyújtunk az elinduláshoz, a cégalapítással kapcsolatos összes terhet levesszük a válladról. Akár most indítanál vállalkozást, akár már elindultál, tanácsadóink szívesen segítenek Neked, hogy biztosabban vállalkozz.

Szeretnél olcsóbban tankolni? Kevesebbet költeni a villamos energiáért? Esetleg érdekel egy egyedi mobiltarifa? Válaszd a FIVOSZ költségcsökkentő szolgáltatásait!


Reméljük hasznosnak találtad a fenti információkat, amennyiben mégis leiratkoznál hírlevelünkről kérjük küldj egy e-mailt a [email protected].

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency