Főoldal Hírek A „karantén office” pszichés hatásai és a hozzá illeszkedő vezetői viselkedés
A „karantén office” pszichés hatásai  és a hozzá illeszkedő vezetői viselkedés

A „karantén office” pszichés hatásai és a hozzá illeszkedő vezetői viselkedés

0
0

2021 május 20-án folytatjuk a nagy sikerű Fiatal Vállalkozók Akadémiáját.
Home office előnyei, milyen hatással van a munkavállalókra, hogyan tudjuk az előnyeit kihasználni.
Az előadás során szóba kerül az otthoni munkavégzés élménye is az úgy nevezett home office szindróma. Hogyan tartsuk fent a dinamikát a munkatársainkkal.

Előadónk:

Szatmáriné dr. Balogh Mária

Munka- és szervezet szakpszichológus

Regisztrációért kattints!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency