Főoldal Egyéb Hello Future Kft. – Intelligens technológiák
Hello Future Kft. – Intelligens technológiák

Hello Future Kft. – Intelligens technológiák

0
0

A HELLO FUTURE Kft. egy olyan gyártófüggetlen cég, mely 2017-óta intelligens technológiával foglalkozik. Már az induláskor célul tűztük ki magunk elé azt, hogy csak minőségi szolgáltatást nyújtsunk a tervezéstől a kivitelezésig, mivel tudjuk, hogy rengeteg nézőpontot kell figyelembe venni azért, hogy ingatlanunknál valóban energia megtakarításról beszéljünk. Elengedhetetlen, hogy az épület kényelmünket szolgálja, biztonságunkat növelje, vagy épp a megálmodott designt képviselje.

Cégünk az épületautomatizálást nem csak azoknak ajánlja, akik világítás-, fűtés-, és árnyékautomatizálásban gondolkodnak, vagy épp beléptető-,biztonságtechnikai- és kameravezérléssel szeretnék növelni komfort-és biztonságérzetüket.

Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink egyedi igényei szerint a fent említett technológiákat egy komplett rendszerben valósítsuk meg azért, hogy az elképzelt ingatlan automatikusan működjön és tökéletesen kielégítse az igényeket.

Az egyre növekvő piaci igényeket figyelembe véve, cégünk szolgáltatási palettája 2020-ban napelemrendszerek telepítésével bővült.

www.hellofutureshop.hu

Nagy Magdolna

Facebook
Instagram

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency