Főoldal Nem kategorizált Gasztro bizottság 2
Gasztro bizottság 2

Gasztro bizottság 2

0
0

Amennyiben élelmiszer-vállalkozást üzemeltetsz, vagy most készülsz arra, hogy vendéglátás, élelmiszer-előállítás vagy forgalmazás legyen céged profilja, akkor a FIVOSZ GASZTRO BIZOTTSÁGA támogatást tud nyújtani neked. Célunk, hogy olyan szakembereket állítsunk a tagjaink közé, akik számára fontos a szakmai együttműködés és a magyarországi gasztro kultúra fejlesztése. Ha FIVOSZ tag vagy, akkor lehetőséged van szakértőinkkel ingyenes konzultációra, legyen szó üzletnyitási kérdésekről, vagy üzemeltetési tapasztalatokról. Használjuk egymás tudását és kapcsolatrendszerét, építsünk működő és színvonalas vállalkozásokat.

Elnöke: Rétfalvi-Kurucz Alexandra, konyhatechnológus

A DESIGN STÚDIÓ Kft. ügyvezetője, konyhatechnológus, HACCP tanácsadó, a FIVOSZ Gasztro Bizottságának elnöke. Tervezőként több mint tíz éve foglalkozik az ebbe a körbe tartozó vállalkozások ügyeivel az üzletnyitási tanácsadástól a működési engedély megszerzéséig. A technológiai tervezésen túl az élelmiszerbiztonsággal és munkavédelemmel kapcsolatos kérdésekben is áll rendelkezésedre.

FIVOSZ tagként lehetőséged van félórás ingyenes konzultációra vele egyeztetett időpontban és helyszínen.

[email protected]

Alelnök: Oszlánczi Réka, étterem tulajdonos, gasztro-franchise rendszergazda , a 2014-es Jövő Reménysége Díj/Orszgos Fiatal Vállalkozói Különdíj tulajdonosa.

A CREPPY Franchise System Kft. ügyvezetője, és tulajdonosa vagyok, a Creppy, azaz palacsintára épülő gaszto-vállalkozási rendszer megalkotója. Gyerekkora óta a vendéglátásban él, mögötte többgenerációs, 30 éves vendéglátós tapasztalat áll, melyből 10 évet a palacsintás gasztrónómia megteremtése, elfogadtatása és finomra hangolása tett ki. Az itt gyűjtött tapasztalatok alapján management, marketing területeken tud segítséget nyújtani.

FIVOSZ tagként lehetőséged van félórás ingyenes konzultációra vele egyeztetett időpontban és helyszínen.

[email protected]

 A FIVOSZ Gasztro Bizottság jogi szakértője: dr. Csurgay András Zsolt, A Csurgay Ügyvédi Iroda alapítója és az iroda vezetője. 

A Csurgay Ügyvédi Iroda alapítója és az iroda vezetője. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzett, majd egy ügyvédi irodába társult be és 2010 nyarán alapította meg a Csurgay Ügyvédi Irodát. Az iroda elsősorban társasági jogi, ingatlanjogi, általános polgári jogi és munkajogi szakterületen tevékenykedik. Az iroda ügyfelei között számos kis-, közép- és nagyobb vállalkozás található, amelyek jelentős része ingatlan beruházásokkal, kereskedelemmel foglalkozik vagy a vendéglátásban érdekelt. A Gasztro Bizottság keretein belül az iroda – szerteágazó tapasztalatai alapján – elsősorban a bérleti szerződések egyéb használati jogra irányuló konstrukciók, ingatlan adásvételi szerződések, vagy a beszerzésre irányuló adásvételi (korábbi, ismertebb nevén szállítási) szerződések terén tud segítséget nyújtani.

FIVOSZ tagként lehetőséged van félórás ingyenes gasztro témával kapcsolatos jogi konzultációra vele egy előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Papp András

A Manna ABC-lánc ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. 1999-ben nyitottam az első boltomat, melyből tapasztalatot merítve feltérképeztem a budapesti fiatalok vásárlási szokásait, igényeit és elsősorban rájuk koncentrálva hoztam létre sorban a többi boltot is. Jelenleg Budapesten 16 üzletünk működik, melyekről általánosságban elmondható, hogy mind Budán, mind Pesten rendkívül frekventált területeken találhatóak és a vásárlók szempontjából nagy népszerűségnek örvendenek. Tapasztalataimmal szívesen segítek a már kész ötlettel/tervvel rendelkező, vállalkozni vágyó fiataloknak, elmondom a véleményem, hogy szerintem hogyan lenne érdemes belevágni.

Válj taggá!
Aktív tagjává szeretnél válni a FIVOSZ Gasztro Bizottságának? Lépj be!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency