Főoldal Nem kategorizált Fiatal Vállalkozók Hete november 17-21. Jelentkeztél már?

Fiatal Vállalkozók Hete november 17-21. Jelentkeztél már?

0
0

Előad: Fornetti tulajdonos, WunderCar alapító, Kürt tulajdonos, Kulcs-Soft tulajdonos, Zacher Gábor, Schiffer Miklós, Litkai Gergely, Zóloymi Zsolt és… Kattints tovább!

A program INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

2014. NOVEMBER 17-21. – BUDAPEST

Helyszín: Károlyi-Csekonics Rezidencia – (1088 Budapest Múzeum u. 17.)

A részletes programét kattints az adott napra!

Szuper Startup Nap

Időpont: 2014. november 17. hétfő (16:00 – 20:00)

Tech bizniszed van? Startup cég indításán gondolkozol? Ha Te szeretnél a következő nagy sztori lenni, tanulj olyanoktól, akik már megcsinálták a tutit!

Előadók: NNG, Leonar3Do, easyMaths tulajdonosai és a Design Terminál főigazgatója osztja meg Veled a sikeres startup cégépítés titkát!

Business Lifestyle Nap

Időpont: 2014. november 18. kedd (16:10 – 20:00)

Vállalkozni egy életstílus. Mivel egy vállalkozó számos emberrel beszél nap, mint nap, tudni kell viselkedni, öltözködni és élvezni az életet. Tudd meg, mit nem tudsz és tanulj a profiktól, hogyan illik élvezni az életet.

Előadók: Katus Attila, Dr. Schiffer Miklós stílustanácsadó, Zólyomi Zsolt parfümőr, valamint a Divino, Bortársaság, VinCe vezetői

Show Business Nap

Időpont: 2014. november 19. szerda (16:00 – 20:00)

Pénzt keresni szórakozva? Pénzt keresni szórakoztatva! Tudd meg, hogyan leszel hírérték! Derítsd ki, hogyan lehetsz ismert is, nem csak sikeres!

Előadók: Kovi, Rákász Gergely, Experidance ügyvezető, Litkai Gergely, Haszon, Forbes, Üzletrész.hu szerkesztői.

 

Mentor Nap

Időpont: 2014. november 20. csütörtök (16:00 – 20:00)

Háromszorozd meg az esélyed, hogy SIKERES vállalkozóvá válj! Gyere el és tudd meg miért fontos a támogatás, kik segítették a nagyokat, sőt, hogyan lehet saját mentorod?

Előadók: Fornetti tulajdonosa, Dr. Zacher Gábor, Legrand vezérigazgató, a FIVOSZ Mentor program mentorai és résztvevői, Kürt Zrt. tulajdonosa, Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa és Szórádi Bence, a 2013-as Év Fiatal Vállalkozója.

International Day (English)

Időpont: 2014. november 21. péntek (9:00-13:00)

Mi történik a nagyvilágban a kulisszák mögött? Kik azok a fiatalok, akik meghatározóak lesznek a világpiacon nemsokára? A Világgazdasági Fórum ifjú titánjaival elhozzuk Nektek a válaszokat. Nézz be velünk a színfalak mögé!

Előadók: WunderCar alapítója, Leslie W. Maasdorp a Dél-Afrikai Bank of Amerika leköszönő elnöke, Mark Turrell nemzetközi innovátor, OlivierOullier, a világ egyik vezető üzleti pszichológusa.

 

Előadók

   

KOVI

Igen, ő az. Kovács Kovi István, a felnőtt filmipar itthoni királya. Hogyan vált európai szinten is ismertté? Mi Kovi szerint a cégépítés 3 titka? Hogyan küzdött meg inuláskor a kritikával? Gyere el és kiderül. Egy itthon ismeretlen iparágat épített fel, és vált benne piacvezetővé, akkorává, hogy nevét, filmjeit világszinten ismerik.

 

WunderCar alapítója 
Gunnar Froh

Az Airbnb ex német igazgatója döntött, és 2013-ban elindította a carsharing -gel foglalkozó Wundercart. Konkürense az Uber, melynek piaci értéke 12 milliárd dollár felett van. Hogyan kell nemzetközi bizniszt építeni, és alig 1 év alatt több tízezer ügyfelet szerezni? Gunnar Németországból azért repül ide, hogy nemzetközi cégépítési tapasztalatait oszhassa meg, Veled.

Fornetti tulajdonosa
Palásti József

A rendszer személeletű vállalkozás magyar atyja. Nem a vállalkozásában dolgozik, hanem a vállalkozásán. Ezért tudta franchise rendszerben felépíteni bizniszét, majd több ezer kisvállalkozó számára megélhetést adni ezzel. Ha Te is országos/európai méretű rendszerben működő céget szeretnél magadnak, ezt az előadást ne hagy ki. Palásti úrnak minden szava aranyat ér, egy fél mondata számodra akár milliókat is jelenthet! Kisvállalkozásodból épp most építesz rendszer szintű vállalatot? Legyen a forgalmad pár millió Ft vagy akár már több százmillió Ft, hidd el, megéri!
   

A részletes programét kattints az adott napra!

 

A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency