Főoldal Tagság FIVOSZ tagok mondják
0

FIVOSZ tagok mondják

0
0

„Fiatal vállalkozóként fontos számomra az új üzleti kapcsolatok kiépítése, a folytonos tanulás, önképzés, az inspiráló környezet. Úgy gondolom, hogy a FIVOSZ egy nagyon jó táptalaj ennek, szóval ha te is hasonlóan gondolkodsz, akkor nem kérdés, hogy itt a helyed”

Noll-Batek Frigyes – ügyvezető, iSzervizPont

„Világ életemben törekedtem a win-win szituációkra. Ez az elv vezetett akkor is, amikor csatlakoztam a FIVOSZ-hoz. Olyan helyet kerestem, ahol én is képes vagyok a fejlődésre, és ahol a közösség is fejlődni képes általam. A FIVOSZ ilyen. Azt szeretem a tagokban, hogy értik, amit csinálunk.”

Guóth Patrik – partner, ügyvezető igazgató Unitas Tender Kft – BCE Kisvállalkozás-fejlesztési Központ PhD hallgató

„A FIVOSZ a legjobban szervezett közösség, amellyel Magyarországon találkoztunk. Baráti körben oszthatjuk meg tapasztalataikat és segíthetjük  egymást  az üzleti élet minden területén.  Az ilyen társaságok viszik előre a világot és örülünk, hogy a BankRáció.hu is a szövetség tagja lehet.”

Gergely Péter – manager, BankRáció.hu

„A FIVOSZ-ban egy olyan formálódó közösség képét látom ahol hasonló célokkal és hasonló gondolkodásmóddal rendelkező fiatal vállalkozók könnyedén tudnak kapcsolatot teremteni egymással. A közösség ereje és egymás kölcsönös segítése számos lehetőséget rejt magában, akár azonnali kapcsolati tőke felhasználásával, akár hosszútávon gondolkodva. Hisz a mostani fiatalokból lesznek a jövő nagy vállalkozói.”

Szórádi Bence – ügyvezető, LED NAGYKER (JCQ Hungary Kft.)

„Örömmel tölt el, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol hasonló gondolkodású, beállítottságú fiatalok vesznek körül, akikkel nemcsak hogy tapasztalatot cserélünk, de önzetlenül segítünk is a másiknak. Úgy gondolom, ez egy rendkívüli erény manapság.”

Recski Mónika – kommunikációs vezető, AtTaJo.hu

„Vállalkozóként csakis mi magunk vagyunk felelősek vállalkozásunk eredményéért, ezért üzleti döntéseink, sikereink és nehézségeink nagyobb súlyt kapnak. A FIVOSZ tagsággal támogató közegre lelhetsz, ahova gyakran érdemes visszatérni, hogy újult erővel és lendülettel vághass bele a holnapba. Egy-egy találkozás alkalmával mindig rájössz, hogy nem vagy egyedül kérdéseddel, tapasztalatoddal vagy éppen kihívásoddal. Szimpatikus emberek, inspiráló légkör – számunkra ezt jelenti a FIVOSZ.”

Surányi Edina – rendezvény menedzser, La Vida Rendezvényház (1063 Budapest, Szív u. 7.)

„A FIVOSZ-ban látjuk annak lehetőségét, hogy a hozzánk hasonló kisebb vállalkozások ki tudjanak lépni a multik árnyékából. A közösség hozzásegít minket a jobb feltételekhez, és egy egyre szélesedő belső piachoz. Fórumként működik, ahol együttműködés alakulhat ki a különböző profilú cégek között, hogy közösen egy magasabb színvonalú szolgáltatást kínálhassunk.”

Kazai Péter, CORE SYSTEMS KFT., tulajdonos | www.coresystems.hu

Ők mind FIVOSZ tagok, folyamatosan élvezik a tagság adta előnyöket! Te se maradj ki a FIVOSZ tagság lehetőségeiből!

Csatlakozz!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency