Főoldal Nem kategorizált Kapcsolatépíts fiatal vállalkozóknak – Ezt adja a FIVOSZ tagság
Kapcsolatépíts fiatal vállalkozóknak – Ezt adja a FIVOSZ tagság

Kapcsolatépíts fiatal vállalkozóknak – Ezt adja a FIVOSZ tagság

0
0

Havonta 20-40 új üzleti kapcsolatot segítünk építeni,  klubestjeinken, az ország legnagyobb fiatal vállalkozói sikerközösségében.

 

Mi vagyunk a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, neked segítünk

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségét azért hoztuk létre, hogy te és a hozzád hasonló KKV-kat vezető 18-40 év közötti fiatal vállalkozók, akik piacvezetővé szeretnének válni, vagy már azok, egymástól tanuljanak és üzletet szerezzenek, inspirálódjanak, kapcsolatot építsenek a több, mint fél ezer FIVOSZ taggal, mi ebben segítünk Neked.
Alapító Elnök: dr. Kovács Patrik, aki egyben az Európai Fiatal Vállalkozói Szervezet elnöke is. 

FIVOSZ tagság tartalma, belépéstől számítva 365 napra, hogy havonta 20-40 új üzleti kapcsolatot építhess sikeres fiatal vállalkozókkal:

Kapcsolatépítő estek+sikersztorik Budapesten (TAGKÉNT JÁR). Minden hónapban bemutatunk 25-40 vállalkozónak, hogy bővüljön a kapcsolatrendszered, utána pedig 30 percben isnpirációként egy vállalkozói sikersztori sikeressztorit hozunk el.  Így biztosíthatod az energiát, a lendületet, a motivációt magadnak.
(Ha Debrencenből, Győrből, Miskolcról, Pécsről, Szegedről vagy az ország más pontjáról érkezel, kedvező szállást ajánlunk számodra.)

Az ELSŐ FIVOSZ KAPCSOLATÉPÍTŐ KLUBEST, MELYEN MEGISMERKEDHETSZ ÚJ TAGTÁRSAIDDAL ÉS A FIVOSZ VEZETŐSÉGÉVEL, RÁADÁSUL ÉLŐBEN MEGHALLGATHATOD A MANNA ABC LÁNC (100+FŐS CÉG) SZTORIJÁT A TULAJDONOSTÓL: 2016. FEBRUÁR 18. 18:00 (BUDAPEST)

EZ LESZ AZ ELSŐ FIVOSZ RENDEZVÉNYED.

Évente több száz új vállalkozó jön el tagként a FIVOSZ kapcsolatépítő rendezvényekre. Velük is találkozhatsz, hisz ők is csatlakoztak hozzánk.
Szállás.hu, RAVAK, Kulcs-Soft Nyrt., Panyolai Pálinkák, Vitéz Kürtős Kalács, LEDLEET, EasyMaths, Legrand, Lollipop Reklámügynökség, Tibi Atya, Creppy Palacsintaház, DollHouse (Pirner Alma cége), Marketingszöveg.com, CreaBird Zrt. és több száz fiatal vállalkozó, aki piacvezető céggé szeretne válni, vagy már vált a FIVOSZ segítségével.
Ráadásul a fenti cégeket mindig az ügyvezető/tulajdonos képviseli a FIVOSZ-ban.

POTENCIÁLIS ÜGYFELEKNEK MUTATJUK MEG CÉGEDET

Reklámozunk téged (TAGKÉNT JÁR) A bemutatkozó anyagodat a teljes FIVOSZ közösségnek bemutatjuk és a teljes partnerhálózatunkban szétküldjük, így 30 000+ cégvezető/vállalkozó szellemű fiatal email fiókjába jutsz el céges bemutatkozóddal.

Interjú (TAGKÉNT JÁR) Céges tagként meginterjúvolunk téged, a kész interjút leközöljük a fivosz.hu -n és vállalkozzitthon.hu -n (legnagyobb fiatal vállalkozóknak szóló hírportál). Az interjúk átlagosan 70 megosztást és több száz átkattintást kapnak.

9 ÓRA SZEMÉLYES CÉGÉPÍTÉSI KONZULTÁCIÓ, HOGY CÉGED BIZTOSAN FEJLŐDJÖN

9 óra szakértői konzultáció (TAGKÉNT JÁR) Segítünk abban, hogy kihozhasd magadból és cégedből a maximumot. Az alábbi 9 személyes konzultációt kapod meg profi szakértőinktől, akik személyesen segítenek neked, 1-1 órában.

 1. 1 óra Online marketing konzultáció – 1000 kampány tapasztalatával (vállalkozóknak)
  Nem nő a bevétel? Olyan szakember segít, aki a KKV-k leghatékonyabb marketingproblémáit ismeri, cégével több, mint 1000! eredményes kampányon van túl. Ezzel 10 éves online marketing tapasztalatot kapsz.
 2. 1 óra Üzleti terv konzultáció – 100 fős cég felépítésének és bankvezetésnek tapasztalatával
  Stagnál a céged? Vagy robbanás előtt állsz? Olyan szakember segít, aki 7 évig volt egy nagybank igazgatója, több ezer üzleti terv futott át rajta, látta, hogy mi az ami megvalósul és mi az ami nem. Partnere pedig 4 db cégé (köztük egy 7 milliárdos forgalmú céget) adott el, egyenként 2 millió dollár feletti összegért és velük személyesen fogsz beszélgetni!
 3. 1 óra PR konzultáció – Hír24 rovatvezetőjétől
  Mi volna, ha felkapná a cégedet a média, és akár több tízmillió Ft ingyen reklámot kapnál? Van ilyen. Jó pár FIVOSZ taggal megtörtént, egyenesen berobbantak. Szakemberünk, aki a konzultációt nyújtja több tucat ilyen PR kampányt bonyolított már. Ráadásul egy napi 500 ezres látogatottságú oldalért felel. Ő aztán tudja, hogy mi kell a nagy hírveréshez.
 4. 1 óra Éttermi, élelmiszeripari, vendéglátóipari és hostel eredményességnövelés konzultáció
  Hostelt, hotelt, éttermet, discot üzemeltetsz vagy indítanál és nem jutsz egyről a kettőre? 90%-uk elbukik. A tied most épp nő vagy stagnál? Szakértőnk több, mint 100 vendéglátó egység felépítésében volt jelen szakértőként. Ennyi üzleti tervet látott, engedélyeztetést csinált, és a teljes koncepció kialakítást végezte. Már előre tudja mi működik és mi nem. Találkozol vele?
  2015 novemberében 15m Ft bukástól kímélte meg az egyik tagunkat.
 5. 1 óra Adó és Könyvelési konzultáció 
  Pont annyi adót fizetsz amennyit kell, vagy sokkal többet? Milyen munkát végez a könyvelőd? Szakértőnk által kiderül.
 6. 1 óra Munkajog konzultáció – milliós munkaügyi bírságtól kímélheted meg magad
  Mire vigyázz, ha alkalmazottat veszel fel, vagy küldesz el? Milyen kötelezettségeid vannak, ha rész munkaidőre alkalmazol valakit, vagy diákmunkában? Fontos kérdések, több százezer Ft-os büntetésektől védheted meg magad, ha mindent rendben csinálsz, szakértőnk ezekben segít Neked.
 7. 1 óra Jogi konzultáció – bármilyen gazdasági ügyben kérdezhetsz
  Kevesebb, mint 51%-od van a cégben? Vigyázz mert nagy problémák lehetnek ebből. Ha konkrét jogi ügyed van, 365 napon keresztül keresheted jogi szakértőnket egy teljes órára. Miért fizetnél más ügyvédi irodának több tízezer Ft-os óradíjat, ha ez benne van a FIVOSZ tagságban?
 8. 1 óra Menedzsment és Minőségirányítási konzultáció – önjáró céged lehet
  Beleőrülsz a munkába, mert annyit dolgozol? Ezért kell a cégedet úgy önjáróvá átszervezni, hogy az nélküled is nagyon biztonságosan működjön. Szakértőnk 200 fős óriási mínuszt termelő cégből csinált fél év alatt radikális átszervezéssel egy profitábilis céget. Ez volt az első ilyen munkája. Utána eldöntötte, hogy ő cégeknek segít leszabályozott rendszereket kiépíteni. Német és magyar területen szerezte több tízéves tapasztalatát, amit most Neked ad át.
 9. 1 óra Beszerzési konzultáció – segítünk előre tervezni
  Nökveszik a céged, és sokszorosára nőttek a költségeid? Partnerünk egy multicégnél töltött be beszerzési igazgatói pozítciót, használd ki a lehetőséget és kérj tőle tanácsot, aminek a tapasztalatát most Neked adja át!

Mentorprogram (TAGKÉNT JÁR) Negyedévente meghívunk a Mentorprogram estjeinkre, sőt akár kaphatsz egy saját mentort is a 80 mentorunk közül, aki segít téged abban, hogy üzleti céljaidat elérhesd.

Profitodat növeljük (TAGKÉNT JÁR) MOL-FIVOSZ üzemanyagkártyáddal olcsóbb a tankolás, irodád rezsiköltségeit MVM-partnerkedvezménnyel csökkentheted, a Kulcs-Soft ügyviteli szoftverekre 20% kedvezményt kapsz. (Szeretnénk, hogy hamar visszajön a tagdíj, forintban is.)

Online tanulás videókból (TAGKÉNT JÁR) „Milliárdos sikersztorik” videósorozatunkban a legnagyobb magyar cégek vezetői és sikeres fiatal vállalkozók mesélik el, hogy hogyan építették fel cégüket. Inpsiráció és tapasztalat 16 eredményes, sikeres vállalkozótól (Fornetti, Dumaszínház, Kürt, Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosai).
Ha nincs időd minden rendezvényünkre eljönni, kiváló lehetőség, hogy otthon is inspirálódj.

Inspiráció ekönyekből (TAGKÉNT JÁR) „50 legígéretesebb vállalkozási ötlet”, hogy mindig tele legyél ötletekkel. „Hogyan vállalkozz itthon”, hogy a bürokratikus és mindenféle akadályokat gördülékenyen vedd. „Hogyan legyünk sikeres vállalkozók”, és egy milliárdos tőzsdei cég tulajdonosának könyve (e könyvként), amit elolvasva és a tippeket betartva a Te céged is nagyon sikeressé válhat, az e-könyvet a Kulcs-Soft Nyrt. alapítója írta aki 20 év alatt egy milliárdos céget épített fel, címe: A világon élni csak hősként érdemes.

FIVOSZ online csoport (TAGKÉNT JÁR) – tedd fel kérdésed több száz tagtársadnak
Tanácsot kérnél? Alvállalkozót keresel? Segítenél a többieknek? Vállalkozási kérdésed van? Felveszünk a zárt online csoportunkba, ahol minden FIVOSZ-tagot 0-24-ben elérsz. 

Fiatal Vállalkozói Nagykövet (TAGKÉNT JÁR) – vállalkozói hős lehetsz
 
Ha már minimum fél éve FIVOSZ tag leszel, a rendezvények több, mint felére eljöttél és úgy érzed, hogy Te is kiváló minta lehetsz a többi fiatal vállalkozó számára, akkor elnökségi döntés után Nagykövet lehetsz, és több száz fiatal vállalkozó előtt mondhatod el a vállalkozói sikersztoridat, inspirálhatsz fiatalokat arra, hogy vállalkozzanak.

Bizalomépítés: Használhatod a FIVOSZ logót (TAGKÉNT JÁR)
Belépés után egy hónappal kérheted a FIVOSZ logó használatának engedélyét weboldaladon, arculati anyagaidban, így ügyfeleid sokkal jobban meg fognak benned bízni, hisz egy megbízható szervezet tagja vagy.

Business Concierge (TAGKÉNT JÁR)  A FIVOSZ egy üzleti és baráti társaság. Szeretnénk, hogy minél gyorsabban beilleszkedj, megtaláld a számításaidat, kérdésedre választ kapj, ezért kiemelt ügyfélszolgálatunk válaszolja meg kérdéseidet.

Médiamegjelenés (TAGKÉNT LEHETŐSÉG) Együtt működünk a Piac és Profit, FIXHD TV, MTVA, Origo Üzletrész.hu és más meghatározó médiumokkal, akinek a képviselői rendszeresen eljárnak rendezvényeinkre, hogy olyan sikeres fiatal vállalkozók személzzenek, mint akár Te vagy. Így, ha van egy jó sztorid, lehet, hogy Te leszel a következő interjúalany.

A fentieket FIVOSZ tagként mind megkapod, külön fizetni érte nem kell, mert a tagdíj mindent magába foglal.

Ha már vállalkozol ezt javasoljuk (egy céget két vezető/tulajdonos képviselhet):

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:


Ha még nem vállalkozol, ezt javasoljuk:

FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Tagjaink, akik hálásak a FIVOSZ-nak:

„Értékes üzleti kapcsolatokat és jó barátokat kaptam”
Egy év alatt: 31 millió Ft bevétel növekedés
Rajnai Richárd, tulajdonos Kötéltechnika Kft.
www.koteltechnika.hu

Fotó: Besenyei GergelyMi 1 fivosz rendezvényen voltunk, az ott megszerzett kapcsolatból lett egy INDEX-videónk és egy cikk rólunk a FIGYELŐBEN …a FORBES még hátra van, de már ők is szemeztek ott velünk🙂 ” – Galagonya Bohóc, tulajdonos szülinapibohóc.hu Kft.
www.szulinapibohoc.hu

„Olyan dolgokat tanulhatsz, amit az iskolapadban senki nem mond el neked”
Egy év alatt: 3 millió Ft bevétel növekedés
Békési Brigitta – tulajdonos, Beautyrobic, Kupon Birodalom Kft.
www.beautyrobic.hu

„Konkrét üzleti eredményekben mérhető a tagok között együttműködés”
Egy év alatt: 111 millió Ft bevétel növekedés
Szórádi Bence tulajdonos, LED LEET, JCQ Hungary Kft.
www.ledleet.hu

„A FIVOSZ és mentorom a franchise rendszer kiépítésében segített sokat”
Egy év alatt: 2 millió Ft bevétel növekedés
Oszlánczi Réka – tulajdonos, CREPPY Franchise System Kft.
www.palacsintahaz.hu

„A FIVOSZ nekünk az a hely, ahol a saját álmainkhoz kerülhetünk közelebb”
Egy év alatt: 4 millió Ft bevétel növekedés
Somogyi Tibor – ügyvezető, easyMaths.hu & easyLearn.hu
EasyMaths Kft.
www.easymaths.hu

„A FIVOSZ a legjobban szervezett közösség, amellyel Magyarországon találkoztunk”
Egy év alatt: 73 millió Ft bevétel növekedés
Gergely Péter – ügyvezető, BankRáció.hu
Bankráció Kft.
www.bankracio.hu

Nálatok 8 értékes kapcsolattal jöttem el, és nagyon jókat beszélgettem. A FIVOSZ-nak a tagsága az óriási előnye.
Sipos Zoltán – ügyvezető, Kreatív Kontroll Kft.
www.marketingszoveg.com

 

„Kedves Dávid!

A legutóbbi levelezésünk óta sok minden történt: beküldtem a hírt, jöttek is jelentkezések…jelenleg elmondhatom, hogy a segítségetekkel , illetve szintén rajtatok keresztül a mentorom segítségével 10-12 franchise partnerrel fogunk indulni az első negyedévben.
 
Köszönöm! 🙂

Üdv,
Maróti Árpád                                    

GreenLine Clean
www.greenlineclean.hu”

Mi a FIVOSZ tagság egyedi előnye?

Nagyon komoly kapcsolati tőkére és nélkülözhetetlen vállalkozói tudáshoz segítünk hozzá, mely elrepítheti cégedet a következő szintre, ezáltal sokkal eredményesebb vállalkozóvá válhatsz.
Vajon miért vannak a FIVOSZ-ban pár fős cégek vezetőitől kezdve olyan cégvezetők, akik 40-100 fős cégeket vezetnek?
(Kulcs-Soft Nyrt.,Szállás.hu,Shoprenter,RAVAK….)

HAVONTA 1,7-2 MILLIÁRD FT-TAL NŐ A FIVOSZ TAGSÁG ÖSSZ ÁRBEVÉTELE, RÉSZESÜLJ BELŐLE!

100% Garanciát adunk

Próbáld ki a FIVOSZ-t kockázatok nélkül!

Biztosak vagyunk a minőségben, ezért gyere el 2 rendezvényre és kérj 2 konzultációt. Ha ezek után úgy érzed, hogy a FIVOSZ nem neked való és a belépéstől számítva 3 hónapon belül jelzed, akkor a teljes tagdíjadat visszautaljuk.

A jelentkezéssel semmit nem veszíthetsz, mert a garancia megvéd. De gondolj bele, hogy mennyi mindent kaphatsz egy országos vállalkozószövetségtől.

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Mindig erről a társaságról álmodtál

Nos, ha ezt az oldalt olvasod, akkor megtaláltad ezt a társaságot.

A FIVOSZ-tagok ugyanolyan lelkesek, tehetségesek és vállalkozás centrikusak, mint te. 18-40 körüliek, szemükben lobog a vállalkozói szenvedély, piacvezetők (vagy azokká szeretnének válni), tudáséhesek és minden networking-lehetőséget vagy tanulási alkalmat kihasználnak.

Ha te is ilyen vagy, akkor a FIVOSZ-ban megtalálod a számításod.

8 éve a fiatal vállalkozókért dolgozunk

530 sztárvállalkozói előadást/konferenciát tartottunk
37 000 vállalkozónak és gazdaságilag aktív személynek küldjük el céged bemutatkozóját, hogy megismerjenek téged
1222 cég elindulásához járultunk hozzá
200 mentorált csatlakozott a Mentor Programunkhoz. Talán te leszel a következő?
80 mentor segít cégedet sikeressé és nyereségesebbé tenni
120 olyan cég van a FIVOSZ-ban, amely egyértelmű piacvezető és százmilliós, illetve milliárdos árbevételük van, fejlődj ide, vagy ha már ide tartozol, mutass példát
79 milliárd forint a FIVOSZ tagok összárbevétele (átlagosan egy tagnak évente 16-23%-kal növekszik az árbevétele)

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

HAVONTA 60-100 ÚJ TAG CSATLAKOZIK A FIVOSZ-BA, AKIK BESZÁLLÍTÓKAT, PARTNEREKET KERESNEK, VELÜK LÉPHETSZ KAPCSOLATBA OLNINE ÉS OFFLINE.

Kikkel építhetsz kapcsolatot, ha belépsz a FIVOSZ-ba?

Az alábbi cégek vezetőivel biztosan találkozhatsz FIVOSZ rendezvényeken:

„Tibi Atya” egy 800 000 Facebook követővel rendelkezik, júliusban csatlakozott.

Prémium száraz automosó.

BL Oraszalonok (több, mint 10 óraszalonból álló lánc).

1918 óta működő étterem, annó még Habsburg Ottót is étkezett náluk.

Kézműves csokoládékat gyártó cég, a ChocoMe.

Mobilház gyártó cég tulajdonosa.

Világcég tulajdonosa, akinek az éves forgalma 30 milliárd Ft felett van és ugyanúgy eljár FIVOSZ rendezvényekre, mint Te.

ZEMA ékszerüzlet.

Kizárólag helyi, termelők élelmiszer termékeit árusító üzlet.

Egy 77 alkalmazottat foglalkoztató irodatakarító cég, 38 éves ügyvezetővel. Kiváló példa, hogy ebben az iparágban is lehet sikeres, nyereséges vállalkozást üzemeltetni.

A rúdtánc oktatás specialistája, Pirner Alma stúdiója, a Dollhouse.

Hazánk piacvezető fürdőszoba szanitereket forgalmazó, milliárdos cége, a RAVAK.

Egy 2012-ben alapult, élőfüves sportpályák építésére szakosodott cég.

Tűzvédelemmel foglalkozó vállalkozás.

Egy 260 millió Ft forgalmú, 8 fős villamos kábel-vezeték forgalmazó vállalkozás.

8 alkalmazottat foglalkoztató budapesti optika.

600 millió Ft forgalmú, prémium pálinkákat gyártó cég.

Milliárdos forgalmat bonyolító, piacvezető számlázószoftvereket fejlesztő cég, a Kulcs-Soft Nyrt.

10 alkalmazottat foglalkoztató fuvarozó cég.

Az üzleti tervek specialistája, 7 év nagybanki tapasztalattal.

Hazánk piacvezető 30 fős kürtőskalács gyártó cége, a Vitéz Kürtős Kalács.

Adatgyűjtő rendszereket és gépeket fejlesztő, gyártó cég.

Hölgyekre szakosodott fitness cég, a szépség mellé óriási önbizalmat adnak, több ezer ügyféllel.

Közösségi finanszírozáson alapuló, hölgyek új kebleit támogató cég.

21 éves fiatal vállalkozó otthoni design kiegészítőket árusító boltja, a Váci negyedben.

Veszélyes áruk szállítását végző cég.

Az ország piacvezető irat és dokumentumkezelő cége, milliárdos forgalommal.

Csak friss, magyar gyümölcsökkel, zöldségekkel látják el a piacot. Forgalmuk 100 millió Ft feletti, mely jól mutatja, hogy a zöldség-gyümölcs kereskedelemben is lehet nagyon sikeres céget építeni.

Orvosi műszergyártó cég.

Budapest egyik legismertebb szórakozóhelye, a Romkert.

Papír írószer nagykereskedő cég, milliárdos forgalommal.

Pályázatírással és közbeszerzési tanácsadással foglalkozó, 600 millió Ft feletti forgalmat bonyolító vállalkozás.

Szünetmentes tápegységeket gyártó, forgalmazó cég.

Az Asztalka nem egy hagyományos cukrászda. Inkább olyan, mint egy nyitott nappali, ahol nem csupán finomságokkal kényeztetnek, hanem ahol oda is figyelnek rád.

Hostess ügynökség, akik dolgoztak már a Mercedes-Benz, Sió, Nespresso, Showder Klub és a Telenor részére is.

40 fős pálinkagyár, a Panyolai Pálinkák.

Követeléskezelő cég, mely 18 alkalmazottat foglalkoztat.

Budapest egyik legkedveltebb találkahelye a megszülető vigalmi negyedben, egy bár és ruhaszalon 2 in 1, ahol két koccintás között felpróbálhatsz egy szürrealista ruhadarabot, ami biztosan nem jön szembe az utcán. Tóth Virág divattervező ruhaboltja.

Tűzzsonglőrök, akik már a Sziget Fesztiválon és az Audi rendezvényein is felléptek és további több ezer sikeres fiatal vállalkozó!

Ahol már találkozhattál velünk

Életképek

 

Ilyen egy FIVOSZ rendezvény hangulata:

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól

Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Az éves FIVOSZ-tagság díja csak 25 000 forint, vagyis napi 68 forint. És ha valami, akkor ez megér napi 68 forintot.

2016-ban tervezett budapesti FIVOSZ rendezvények (a változás jogát fenntartjuk)

Március 16. 15:00-19:00, Budapest (Díja: nettó 39 900 Ft + ÁFA), de, ha március 10-ig csatlakozol, extraként kapod tagságod mellé, azaz 0 Ft-ba kerül:

Március 18. 9:00-17:00, Budapest (Díja: nettó 39 900 Ft + ÁFA), de, ha március 10-ig csatlakozol, extraként kapod tagságod mellé, azaz 0 Ft-ba kerül:

Március 24. FIVOSZ est + kapcsolatépítés 

Március 31. Mentor est – fiatal vállalkozóknak, ahol mentorainktól kérhetsz tanácsot

Április 23-24. Fiatal Vállalkozók Hétvégéje

Április 27. Kapcsolatépítő Est

Május: FIVOSZ sikersztori est

Június 29. Kapcsolatépítő Est, Garden Party

Július: FIVOSZ sikersztori est

Augusztus: FIVOSZ sikersztori est

Szeptember: Kapcsolatépítő Est

Október: Fiatal Vállalkozók Hétvégéje

November: Fiatal Vállalkozók Hete

December: Kapcsolatépítő Est

+ MINDEN HÓNAPBAN EGY DB KAPCSOLATÉPÍTŐ, SIKERSZTORI RENDEZVÉNY, A TÖBBIRŐL IS HAMAROSAN LERÁNTJUK A LEPLET

Összefoglalva, mit kapsz, ha egy évre csatlakozol a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségéhez?

Havonta 25-40 új üzleti kapcsolat lehetőségét.

Kapcsolatépítő estek+sikersztorik Budapesten (TAGKÉNT JÁR). 

POTENCIÁLIS ÜGYFELEKNEK MUTATJUK MEG CÉGEDET

Reklámozunk téged (TAGKÉNT JÁR) 

Interjú (céges TAGKÉNT JÁR)

9 óra szakértői konzultáció (TAGKÉNT JÁR)

 1. 1 óra Online marketing konzultáció
 2. 1 óra Üzleti terv konzultáció
 3. 1 óra PR konzultáció 
 4. 1 óra Éttermi, élelmiszeripari, vendéglátóipari és hostel eredményességnövelés konzultáció
 5. 1 óra Adó és Könyvelési konzultáció 
 6. 1 óra Munkajog konzultáció 
 7. 1 óra Jogi konzultáció 
 8. 1 óra Menedzsment és Minőségirányítási konzultáció
 9. 1 óra Beszerzési konzultáció 

Mentorprogram estek (TAGKÉNT JÁR) 

Profitodat növeljük (TAGKÉNT JÁR) 

Online tanulás videókból (TAGKÉNT JÁR) 

Inspiráció ekönyekből (TAGKÉNT JÁR) 

FIVOSZ online csoport (TAGKÉNT JÁR) 

Fiatal Vállalkozói Nagykövet (TAGKÉNT JÁR) 

Bizalomépítés: Használhatod a FIVOSZ logót (TAGKÉNT JÁR)

Business Concierge (TAGKÉNT JÁR)  

Médiamegjelenés (TAGKÉNT LEHETŐSÉG) 

A fentieket FIVOSZ tagként mind megkapod, külön fizetni érte nem kell, mert a tagdíj mindent magába foglal.

Ha már vállalkozol ezt javasoljuk (egy céget két vezető/tulajdonos képviselhet):

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Ha még nem vállalkozol, ezt javasoljuk:

FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

SZEREZZ HAVONTA 25-40 ÚJ ÜZLETI KAPCSOLATOT, GYERE EL KAPCSOLATÉPÍTŐ + INSPIRÁLÓ KLUBESTEJINKRE MINDEN HÓNAPBAN!

Mi történik, miután taggá váltál?

1. Visszaigazoljuk tagságod
Ha online váltál taggá (1 perc):
kapsz azonnal egy visszaigazoló emailt és az elektronikus számlát pár percen belül, hogy berakhasd céged könyvelésébe.

Ha átutalással, azaz offline váltál taggá (5 perc): pár munkanapon belül kapsz egy visszaigazoló emailt, és megküldjük részedre a számlát, hogy berakhasd céged könyvelésébe.

Mit tartalmaz a visszaigazoló e-mail?
A tagságoddal járó lehetőségek igénybevételének a módját, és egy egyedi titkos azonosító számot, mely a tagsági számod lesz a FIVOSZ-ban.

2. Elkezded igénybevenni a tagságod adta lehetőségeket (konzultációk, profitnövelés…)

3. Eljössz az első FIVOSZ kapcsolatépítő estre, és elkezded kiépíteni a FIVOSZ-os kapcsolatrendszered

4. Élvezed a kapcsolatrendszer gyümölcsét, a megszerzett tudást, és egyre sikeresebb vállalkozóvá válsz.

5. Üzleti haszonra fordítod a FIVOSZ-ban megszerzett tudást és kapcsolatokat.

Kérdésed van?

Hívj: +36 1 785 7977 (munkanapokon 9:00-16:00 között)

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY HAVONTA 20-40 ÚJ VÁLLALKOZÓVAL ISMERKEDJ MEG ÉS INSPIRÁLÓDJ KLUBESTJEINKEN?

12508862_10153411128522057_3434591587223383562_n.jpg

Fotók: Besenyei Gergely

FELKÉSZÜLTÉL ARRA, HOGY A CÉGED SZINTET LÉPJEN?

Összehozzuk a kis és nagy cégeket, a Market Építő Zrt. vezérigazgatójával beszélget egy FIVOSZ tag

Rippel Ferenc, a Fiatal Vállalkozók Hetén:

SZERETNÉD, HOGY EGY OLYAN STABIL, BARÁTI, VÁLLALKOZÓI VÉDŐHÁLÓD LEGYEN, AKIK A SIKEREKBEN VELED ÜNNEPELNEK, A NEHÉZSÉGEKBEN PEDIG SEGÍTENEK?

Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója mesél a FIVOSZ rendezvényén:

 A FIVOSZ TAGSÁG EGY BELÉPŐ KÁRTYA AZ ORSZÁG LEGZÁRTABB FIATAL VÁLLALKOZÓI CLUBJÁBA, A FIATAL VÁLLALKOZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉBE, EZT ITT SZEREZHETED MEG:

FIVOSZ céges tagság/365 napra: Br. 25 000 Ft-tól
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:
FIVOSZ magánszemély tagság díja/365 napra: Br. 20 000 Ft
Online taggá válás, bankkártyás fizetés:

Átutalásos fizetés:

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency