Főoldal Kiemelt hírek Fiatal Vállalkozók Pályázata – Zalaegerszeg
Fiatal Vállalkozók Pályázata – Zalaegerszeg

Fiatal Vállalkozók Pályázata – Zalaegerszeg

0
0

Van egy remek ötleted, vagy már meg is valósítottad (maximum 2 éve), de szükséged lenne egy plusz löketre?

Most lehetőséged nyílik megmérettetni magad, és nem is akármi a tét!
Nincs más dolgod, mint írni nekünk egy bemutatkozást magadról és vállalkozásötletedről, azonban nem egy üzleti tervet várunk.

A legjobb jelentkezőt egy marketing és social media tanácsadással, illetve egy teljes weboldal elkészítésével díjazzuk Gál Katalin (BMW Autófókusz marketing vezető és social media menedzser) és Joós Attila (Webmark Europe Kft ügyvezető) jóvoltából.

Amennyiben próbára tennéd magad, nincs más dolgod, mint ellátogatni a Fiatal Vállalkozók Hete zalaegerszegi eseményére 2022.11.24-én 17 órától, itt regisztrálhatsz személyesen.

Esélyed növeléséhez hasznos ötleteket zsebelhetsz be, valamint kérdéseidet is felteheted, ugyanis a regisztrációt követően írásodat egészen 2022.12.07-ig elküldheted a [email protected] e-mail címre.

Amikor kiválasztottuk a nyertest, központi interjút is készítünk, mely a FIVOSZ Facebook-oldalán megjelenve további ismeretséget hoz számodra. Kellően meghoztuk a kedved? Ne hagyd elúszni a lehetőséget mely a Te-, és vállalkozásod életét is megváltoztathatja!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency