Főoldal Egyéb Év Menedzsere Díjátadó Gála 2020
Év Menedzsere Díjátadó Gála 2020

Év Menedzsere Díjátadó Gála 2020

0
0

A Jövő Menedzsere Program Magyarország első olyan fiatal menedzsereknek szóló  programja, amelyben 30 év alatti, tehetséges menedzsereket kutat fel és támogat a Menedzserszövetség.

A Menedzserszövetség elkötelezett a jövő tehetségeinek felkutatásában és karrierjük valamint erkölcsi fejlődésük elősegítésében.
A program 2020-as menetrendjéről hamarosan bővebb tájékoztatással jelentkezünk, de addig is ne felejtsék, hogy a 26. Év Menedzsere Díjátadó Gála keretein belül március 7-én a Menedzserszövetség első alkalommal adja át a Jövő Menedzsere Különdíjat, és külön teremmel várja a jövő tehetséges vezetőit egy közös ünneplésre.

Kapcsolatépítés – Üzlet – Gála

A Jövő Menedzsere különterem a következő szempontok szerint lesz kialakítva: 

– a műsort kivetítőkön keresztül élőben követhetik a vendégek
– laza, kötetlen bárhangulatban fogyaszthatják el a vacsorájukat a résztvevők
– a teremben az Y és Z generáció képviselői foglalnak helyet, így segítve a korosztályon belüli üzleti kapcsolatok élénkítését
– a díjátadó gála után az összes programhelyszín megnyílik minden részvevő számára, a Jövő Menedzsere különterem hivatalos After Party helyszínként szolgál, ahol a fiatalabb generációk együtt szórakozhatnak a díjazottakkal és meghívott vendégekkel.

Az est folyamán a hét prominens díjazott mellett, olyan emberekkel találkozhattok még, mint Beck György, Bojár Gábor, Kapitány István, Liptay Gabriella, Szirmák Botond.

FIVOSZ tagoknak kedvezmény

A 26. Év Menedzsere Díjátadó Gála Jövő Menedzsere termébe szóló belépőket a FIVOSZ tagok is a Menedzserszövetség tagjainak biztosított kedvezményes áron válthatják meg! 

Jegyvásárlási igényeteket kérjük, hogy a következő linken keresztül jelezzétek számunkra:
*A kedvezmény jóváírásához jelöljétek be, hogy szövetségi tagok vagytok

Jegyvásárlás

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency