Főoldal Média Dr. Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke a BorPortré podcastben
Dr. Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke a BorPortré podcastben
0

Dr. Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke a BorPortré podcastben

0
0

Milyen kihívásokkal néz ma szembe egy kezdő cégalapító Magyarországon? Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket elkövetnek a frissen alakult vállalkozások? Egyáltalán mennyire vállalkozó kedvű a magyar és az európai fiatalság? És mennyire fontos a sikerhez, hogy egy ötletben, üzleti koncepcióban megjelenjen az innovációs szemlélet? Alapító elnökünk, dr. Kovács Patrik többek között ezeket a kérdéseket válaszolja meg egy bor mellett, a BorPortré legújabb podcast adásában!

Az adást az alábbi linken érhetitek el:

https://podpad.hu/borportre-s02-e09

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency