Főoldal Tagtol Coworking iroda és álommegvalósítás egy helyen! – UP Center
Coworking iroda és álommegvalósítás egy helyen! – UP Center

Coworking iroda és álommegvalósítás egy helyen! – UP Center

0
0

Bemutatkozik az UP Center

Az UP center egy álommegvalósító közösségi központ Újbuda szívében. Az innováció és a hagyomány ötvözete. Iroda és inkubáció újragondolva. Vállalkozóknak, startupoknak, és persze fejlődni vágyó diákoknak. Szervezetünk egy civil kezdeményezés, hátterében egy 9 éve működő közhasznú szervezettel, a Digitális Tudás Akadémiával. Nem akartuk megvárni, amíg az iskolában is olyan dolgokat tanítanak a diákoknak amik nélkülözhetetlenek a XXI. század kihívásaihoz és lehetőségeinek kihasználásához. Ezért elhatároztuk, hogy nem csak beszélünk róla, hanem elkezdjük csinálni.

Az UP Center minden támogatást, eszközt, valamint kifejezetten üzleti képzéseket biztosít álmaid valóra váltásához!

FIVOSZ TAGOK SZÁMÁRA 1 HETES PRÓBA LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, várjuk  jelentkezésedet az UP Center lentebb található elérhetőségein.

Coworking irodánk kiváló alternatíva a zajos kávézóra vagy otthoni bezártságra, és az évek alatt egy olyan összetartó közösséget kovácsoltunk össze, ahol nem csak kényelmes és inspiratív munkakörnyezetet kapsz szupergyors internettel, de számos ingyenes oktatást is biztosítunk számodra, remek új emberekkel ismerkedhetsz meg, és akár az üzleti lehetőségeidet is kibontakoztathatod a kapcsolatépítés által.

Folyamatosan szem előtt tartva a közösség igényeit

Külön büszkeség számunkra, hogy a center számos fejlődésen esett át az elmúlt évek során, hogy coworkereinknek minden szükségletet biztosítsunk az önmegvalósításhoz. Újításaink közé tartozik a profi hang- és videófelvétel készítésére alkalmas stúdió kialakítása, ahol olyan csoportokkal dolgozhatunk együtt, mint az AKKU – Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület, akik az UP stúdiót  választották hangfelvételeik elkészítésére, hogy a látássérült közösség számára ezáltal biztosítsanak minőségi, szórakoztató kulturális élményeket fogyatékkal élő társaink számára. Itt minden rendelkezésre áll, ami egy profi hang vagy videófelvétel készítéséhez szükséges. Süketszoba, green háttér, AKGmikrofonok, kamera, stb.

Napi szinten benne lenni egy közösségi központ életében nem rendhagyó, de reagálni a folyamatosan változó igényekre, már igen. Felfedeztük a munkaszigetek iránti növekvő igényt a fejlesztő vagy egyéb online területen tevékenykedő szabaduszók, illetve kisebb cégek körében.

Megfigyeltük, hogy a coworking jelleg mennyire inspiráló számukra, szemben a retro irodai megoldással, aminek egyik fő sajátossága a szeparáltság. Nem beszélve a hagyományos irodai megoldások költségeiről. Kaució, minimum 1 éves elköteleződés, bérleti díj, területi szorzók, rezsiköltség, üzemeltetési díj stb., plusz gondoskodni az internet előfizetéstől kezdve a nyomtatóig bezárólag mindenről.

Nálunk ezen költségek töredékéért, hosszú távú elköteleződés nélkül szárnyaink alá vesszük a kis cégeket és biztosítunk számukra mindent. Nekik alakítottuk ki az instant iroda funkciót, ahol nem csak fix munkaállomást kapnak, de biztosítjuk számukra a a szakmai hátteret, tapasztalatot, és infrastruktúrát vállalkozásuk megerősítéséhez.

Az UP Center elérhetőségei

+36 30 327 5253

[email protected]

1114 Budapest , Bartók Béla út, 29.

https://upcenter.hu/coworking/

https://www.facebook.com/UPcenter.buda/

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency