Főoldal Tagtol Coaching szemlélet fiatal vállalkozóknak
Coaching szemlélet fiatal vállalkozóknak
0

Coaching szemlélet fiatal vállalkozóknak

0
0

Nem mi vagyunk a megoldás, de mutatunk egy utat!

Ingyenes coaching a kölcsönös előnyök alapján, a „több lábon állás”, valamint a tartós anyagi biztonság megteremtéséhez.

Ha nyitott vagy egy jövőbe mutató vállalkozásra, amivel ki tudod bontakoztatni a képességeidet és ez által meg tudod valósítani a céljaidat, akkor szeretnénk Veled megismerkedni!

Azt eláruljuk, hogy senior tagként, mi nem az „Y” generációhoz tartozunk, de ez a jelen esetben csak előny lehet a számodra, mert az eltelt évtizedek alatt sok mindenen keresztül mentünk és a vállalkozói életben elég nagy tapasztalatot szereztünk.

Ebben a rohanó világban számtalan lehetőség van a pénzkeresésre, de mi ezen kívül nem ismerünk olyat, ami tőkebefektetés és kockázat nélkül alkalmas lenne egy tartós anyagi biztonság megteremtésére, miközben az sem szükséges, hogy ott hagyd a szeretett munkád, vagy hivatásod.

Mindezt egy egészségtudatos környezetben, csapatmunkában és olyan feltételekkel, ami nem megy a magánéleted rovására.

Az a gazdasági trend, aminek valamennyien részesei vagyunk és ami ezeket a valóban hihetetlennek tűnő lehetőségeket tartalmazza…az online kereskedelem.

Küldetésünknek érezzük, hogy a jövő generációjának, a vállalkozó szellemű fiataloknak mutassunk egy alternatívát, amivel megkíméljük őket a hagyományos vállalkozások stressz forrásaitól, lehetőséget adva egyben arra, hogy kezükbe vegyék az életük irányítását.

Ehhez mutatunk egy eszközt, valamint egy erre kifejlesztett gyakorlati üzleti képzést és biztosítunk hozzá ingyenes személyes coachingot a céljaid eléréséhez!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, várjuk a jelentkezésedet az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségeink:

[email protected]

Fazekas Géza +36-209-393-392

Fazekas Éva   +36-203-882-396

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency