Főoldal Egyéb Biztosítsd be helyed
Biztosítsd be helyed

Biztosítsd be helyed

0
0

Előadónk:

Szatmáriné dr. Balogh Mária

Munka- és szervezet szakpszichológus

Az előadásban szó lesz arról, hogy kik mennyire tudják elviselni, vagy akár előnyeit kihasználni a home officenak és az miben különbözik a karantén officetól. Bemutatjuk az otthoni munka élményét, és a home office szindrómát. Javaslatokat adunk, hogy a vezetők hogyan tudják kezelni a karantén office-ban dolgozókkal a kapcsolatukat és a csoportdinamikát. Javaslatokat fogalmazunk meg a boldogság állapotának eléréséhez még ilyen nehéz időkben is.

Regisztrációért kattints!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency